Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem varja februar elejére?...

Ki nem varja februar elejére? Ti mit éreztek, ha éreztek valamit?

Figyelt kérdés

Èn febr 6ra nem várom, nem erzek szó szerint semmit csak van egy keveseke krèmes allagu , feher folyásom. Ès az alhasam egeszen lent ma nyilalt ( ami sztem nem jó) meg ma este tompán fàj a petefèszkem környèkèn

23èves vagyok,vőlegènyem 28. 8hónapja próbálkozunk.

Inofolocot iszom 2,5hònapja napi egy tasakkal! E vitamint szedek 5-6hónapja. Jó lenne, ha írnátok páran ti èreztek e valami, es egyutt tesztelnènk pozit, irhat olyan is, aki kèsőbbre nem versa :-)...

#jel #Gyerekvâllalás
2017. jan. 30. 23:32
1 2 3 4 5
 41/43 A kérdező kommentje:
Teszteltem van rajta egy nagyon halvany masodik de kèpen nem latszik.:(
2017. febr. 7. 13:39
 42/43 anonim válasza:

Kérdező gratulálok (ha lehet). Én már csak a jövő hónapban tesztelek újra, ma megjött :(

HKM

2017. febr. 8. 21:54
 43/43 A kérdező kommentje:
Nem. Nekemis meg fog, eddig nem gorcsoltem, de most igen. Meg barnazok es kicsi vèr is volt par perce
2017. febr. 8. 22:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!