Ki nem varja februar elejére? Ti mit éreztek, ha éreztek valamit?
Èn febr 6ra nem várom, nem erzek szó szerint semmit csak van egy keveseke krèmes allagu , feher folyásom. Ès az alhasam egeszen lent ma nyilalt ( ami sztem nem jó) meg ma este tompán fàj a petefèszkem környèkèn
23èves vagyok,vőlegènyem 28. 8hónapja próbálkozunk.
Inofolocot iszom 2,5hònapja napi egy tasakkal! E vitamint szedek 5-6hónapja. Jó lenne, ha írnátok páran ti èreztek e valami, es egyutt tesztelnènk pozit, irhat olyan is, aki kèsőbbre nem versa :-)...
Én tavaly ilyenkor nem vártam. :) de bevallom, hogy észre sem vettem, hogy késik, mert épp nagyon le voltam terhelve és mikor láttam a naptárban, hogy két napja késik, akkor csináltam egy tesztet. Mivel már egy éve próbálkoztunk, ezért nem is nagyon érdekelt az egész. A teszt először negatív volt, le is raktam rá mikor ki akartam dobni, akkor láttam ott a halvány második csíkot. :)
A kis csíkomat épp most szoptattam :)))
Ez de aranyos. Orulok, hogy sikerult nektek 3#as! :) koszonom h ezt megirtad.
Utolso! Igazabol eleg, ha nem vedekeztek, nem baj ha nem vagytok raallva..sot , sztem jobb is. :) de ezek szerint egyszerre nemvárjuk
Sziasztok!
Én elméletileg mára nem vártam...eddig nem is jött meg.Csináltam egy lh tesztet ami pozi lett viszont a hcg kétesélyes....
Sziasztok! Hétfőre nem vártam. Nem is jött még. Cicik hatalmasra duzzadtak. Néha mensi szerű görcseim vannak de mégsem olyanok. Ma vettem tesztet, holnap reggel el is lövöm.
Mi 9 hónapja próbálkozunk a kistesóval. :)
7-es vagyok. Köszi,reggel írok! Én is drukkolok mindenkinek :)
Zs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!