Ki nem varja februar elejére? Ti mit éreztek, ha éreztek valamit?
Èn febr 6ra nem várom, nem erzek szó szerint semmit csak van egy keveseke krèmes allagu , feher folyásom. Ès az alhasam egeszen lent ma nyilalt ( ami sztem nem jó) meg ma este tompán fàj a petefèszkem környèkèn
23èves vagyok,vőlegènyem 28. 8hónapja próbálkozunk.
Inofolocot iszom 2,5hònapja napi egy tasakkal! E vitamint szedek 5-6hónapja. Jó lenne, ha írnátok páran ti èreztek e valami, es egyutt tesztelnènk pozit, irhat olyan is, aki kèsőbbre nem versa :-)...
6-os vagyok!
Gratulálok ZS!
Én ugyebár 31-re nem vártam nem is jött meg...aznap volt egy pici maszat és azóta semmi...tesztek negatívak.
Tudom...nekem már az agyamra ment. Megmondtam a páromnak, hogy ne engedje, hogy nyolcadikáig teszteljek. :) Hajlamos vagyok rá...
Mi már július óta próbálkozunk, jó lenne ha már sikerülne...
11-es
Nálam nincs sok változás, mára nem vártam eddig meg se jött, mellem fáj, szurkálás még mindig megvan igaz már nem vészes, vagy hozzászoktam :) Vettem magnéziumot holnap nelkiállok. Folyásom az elmúlt héten szinte 0. Holnap reggel majd tesztelek. :)
HKM
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!