Ki nem varja februar elejére? Ti mit éreztek, ha éreztek valamit?
Èn febr 6ra nem várom, nem erzek szó szerint semmit csak van egy keveseke krèmes allagu , feher folyásom. Ès az alhasam egeszen lent ma nyilalt ( ami sztem nem jó) meg ma este tompán fàj a petefèszkem környèkèn
23èves vagyok,vőlegènyem 28. 8hónapja próbálkozunk.
Inofolocot iszom 2,5hònapja napi egy tasakkal! E vitamint szedek 5-6hónapja. Jó lenne, ha írnátok páran ti èreztek e valami, es egyutt tesztelnènk pozit, irhat olyan is, aki kèsőbbre nem versa :-)...
Sziasztok!
Én 8-ára nem várom. A tüneteim ugyanazok, mint a tieid Kérdező. :) Előző hónapban nagyon beleéltem magam, produkáltam az összes tünetet (hányinger, émelygés, stb.), de nem lett belőle semmi, így most próbálom nem belelovalni magam....:)
Én is bízok benne. :)
Gratulálok Zs! :)
Gratulálok Zs!! Sok boldogságot meg jó egészséget nektek!! :))) Én hétfőre nem várom, de már nagyon kíváncsi vagyok sikerült-e. Tegnap óta elkezdett fájni a mellem, szurkálódások még mindig megvannak ami elötte nálam nem szokott jelentkezni.
HKM
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!