Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem varja februar elejére?...

Ki nem varja februar elejére? Ti mit éreztek, ha éreztek valamit?

Figyelt kérdés

Èn febr 6ra nem várom, nem erzek szó szerint semmit csak van egy keveseke krèmes allagu , feher folyásom. Ès az alhasam egeszen lent ma nyilalt ( ami sztem nem jó) meg ma este tompán fàj a petefèszkem környèkèn

23èves vagyok,vőlegènyem 28. 8hónapja próbálkozunk.

Inofolocot iszom 2,5hònapja napi egy tasakkal! E vitamint szedek 5-6hónapja. Jó lenne, ha írnátok páran ti èreztek e valami, es egyutt tesztelnènk pozit, irhat olyan is, aki kèsőbbre nem versa :-)...

#jel #Gyerekvâllalás
2017. jan. 30. 23:32
1 2 3 4 5
 11/43 anonim válasza:

Sziasztok!

Én 8-ára nem várom. A tüneteim ugyanazok, mint a tieid Kérdező. :) Előző hónapban nagyon beleéltem magam, produkáltam az összes tünetet (hányinger, émelygés, stb.), de nem lett belőle semmi, így most próbálom nem belelovalni magam....:)

2017. febr. 1. 20:55
 12/43 A kérdező kommentje:
Elozo honapban en is igy vtam utolso!! :) de most csak probalok sodródni az árral..:) mindenkinek drukkolok! 6-7èn tesztelek legelőbb!! :) remelem pozit tesztelunk csajok!! :-)
2017. febr. 1. 22:44
 13/43 anonim ***** válasza:
Sziasztok!Megcsináltam a tesztet. Pozitív lett!!! :))))
2017. febr. 2. 06:33
 14/43 anonim ***** válasza:
Zs voltam az lemaradt :)
2017. febr. 2. 06:34
 15/43 anonim válasza:

Én is bízok benne. :)

Gratulálok Zs! :)

2017. febr. 2. 07:30
 16/43 anonim ***** válasza:
Köszönöm! :)
2017. febr. 2. 07:38
 17/43 anonim válasza:

Gratulálok Zs!! Sok boldogságot meg jó egészséget nektek!! :))) Én hétfőre nem várom, de már nagyon kíváncsi vagyok sikerült-e. Tegnap óta elkezdett fájni a mellem, szurkálódások még mindig megvannak ami elötte nálam nem szokott jelentkezni.

HKM

2017. febr. 2. 08:52
 18/43 A kérdező kommentje:
Bocsanat a tomor valaszert , 16orazok.:) nehez melobol írni
2017. febr. 2. 09:51
 19/43 A kérdező kommentje:
Jajjj.dejooo!!!! Remelem lavina lesz mindenki zebracsikos tesztes lesz jovoheten!!:)) gratulalok Zs!!! :)♡
2017. febr. 2. 09:52
 20/43 anonim ***** válasza:
Köszi mindenkinek :)
2017. febr. 2. 10:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!