Milyen hüvelyváladékot kellene tapasztalnom ha terhes lennék? 05.11-re nem várom, ha mensi lesz akkor ezek a tünetek?
Mostanra már teljesen biztos hogy terhes vagyok :)
és ha minden jól megy, akkor nemsokára már pulzálni is fog a kis zsákocska :))
nem volt ennyire egyértelmű, mert amikor először elmentem uh-ra, az orvosom látott a méhen belül egy 4mm-es petezsákot és a jobb petefészkem alatt egy 18mm-es "terghességi szövetet". azt hittük, hogy méhen kivüli terhességről van szó, kellett várni pár napot hogy meglássuk, melyik indul növekedésnek...(azt hittem megőrülök...alig aludtam ezalatt a 4 nap alatt). aztán vasárnap elmentünk ismét uh-ra és a méhen belüli 8mm-es lett, a kivüli pedig nem változott. Ezért az orvosom azt mondta hogy fellélegezhetünk :) de azért még figyelemmel követjük, a baj elkerülése végett. csütörtökön megint mennem kell, remélem minden rendben lesz!!!!!
nem is én lennék hogyha egyszerű lenne az egész terhesség....
sebaj! TUDOM hogy megmarad nekünk és szépen fog fejlődni!!! Nem lehet másképp!!!
:)
Szurkolok nektek, hoigy mihamarabb összejöjjön!!!
Saját tapasztalat, hogy nem szabad nagyon a babára koncentrálni, mert fel tud emészteni a vágy a kisbaba után. Két éven át próbálkoztunk, nagyon hosszú volt, és ha jobban belegondolok, semmi másról nem szóltak a napjaink. Szomorú!!!
A lényeg hogy szeressétek egymást és ne babagyártásról szóljon az együttlét, hanem a mély érzelmekről!!!!
Múlthéten voltunk uh-on,14 mm-es és már pulzál a kis embriónk szivecskéje. Annyira megható volt látni, csak úgy kalapált a drágaságunk!!! :)
Jó Babásodást Neked!!!!
szia olyan jó hallani h ilyen szép dolgok történnek veletek, bízom benne h mi nálunk is nemsoká beszélhetünk hasonlóról, nem gorcsölök rajta csak alig bírom kívárni a julit, meg az augusztust, mer azt beszéltünk meg h házassági évfordulótól akciózunk, de az aug 15 én van, az messze van, juli hónapban 2 peteérésem is van mer 25 naposak a ciklusaim, és arra gondoltam elkapom majd szépen a apát és hajráá... :-P jelentkezem majd h alakulunk. nektek addig is szép fejlődést... élvezd ki minden percét a a pocakos időnek
Üdv: M
kicsit rég jártam itt, ne hari....
júliusban 2 pé-d van?! akkor ne hagyjátok ki!!!! sajnos elég ritka, hogy elsőre összejön,DE hátha te leszel a kivétel, aki erősíti a szabályt!!!!!
Szépen fejlődünk :)
ma este megyünk a dokihoz magánrendelésre, két hete volt a baba ülőmagassága 45mm :) egész kis emberi alakja van már, alig bírom kivérni az estét hogy újra láthassam :))
ma derül ki hogy mennyiért fogja vállalni a dokim a szülést, kiváncsi leszek....
A férjem dolgozik egyedül, mert engem már nem vesznek fel sehová, így elég nehéz lesz kifizetni.... :( kicsit tartok tőle....
szia hát nagyon örülök nektek...:-D bárcsak má én is itt tartanék.az egyiket kihagytuk de együtt voltunk csak nem kifejlettig, mert kihúzta de pé nap volt, kedden kéne megjönnie, és olyan furin érzem magam, egypáran mondták már hogy valami változás látszik e az arcomon. de még keddig van 3 nap. de ha nem sikeredett akkor majd a köv tuti lessz.... hát a mi anyagi helyzetünk, az uram munkanélküli csak én dolgozok, pultos vagyok és az a baj ha nem találna majd a férjem munkát én dolgozhatok sokáig ott mer nagy pocakkal nem lehet, én meg ezé félek h lessz de nem hátrálunk, csak előre jöjjön a bébi.
ha megtudod mennyit kér a doki megmondod nekem is?hová valósi vagy?
kivánok minden jót nektek. puszi
remélem sikeres volt nektek az együttlét!!!!
bár a megszakítás nem szokott segíteni....
a dokim azt mondta hogy a terhesgondozás alkalmanként 12.000Ft, bizonyos vizsgálatok(pldown szűrés)18.000 Ft, a szülésig nem jutottunk el, mert még van idő.
Sajna munka terén nálunk hasonló a szitu..
én munkanélkülin vagyok
a férjem dolgozik....
megbeszéltük, hogy még a down megcsináljtatjuk, majd elkezdek a körzeti kórházba járni...
nem tudjuk kifizetni még a gondozást se
illetve inkébb féreteszem a baba születésére és érkezésére a pénzt mint zsebbe dugdossam....
szia
hát úgynéz ki h megjön, sebaj majd hó végén. hát jó sok pénzt szednek el az embertől az biztos, én is gondolkoztam rajta h fogadni kéne majd dokit, de sok pénz, van itt a környéken egy jó, de ő is 60 kér a szülésért a gondozásért pedig 6000-et alkalmanként,+ még a többi. ugy hogy én is ugy vok vele h majd inkább a bébire fordítom azt pénzt.
én nagykátai vagyok, pest megye. iwiwen fenn vagy? vagy myvippen? ha gondolod
szép napot nektek
Sajnálom, hogy nem jött össze, de lássuk be, nem mindent tettetek meg érte ebben a ciklusban, ahogy korábban írtad!
Ne add fel, hogyha kitartóak vagytok akkor biztosan sikerülni fog nektek is!
Negatív tapasztalatom lett a dokimmal: megcsinálta a down kór szűrést, már egy hete megvan az eredmény nálam, de megbeszéltük az orvosommal hogy hívom ma és megbeszéljük az eredményt. Erre ma hívtam és majdnem ő volt megsértődve hogy neki ma nem volt ideje megnézni és majd holnap hívjam.... Megkönnyítette a döntésemet. Sajnos nem figyel rám eleget, pedig KISMAMA vagyok, aki nem keveset fizetett neki eddig. De nem tovább!!! Betellt a pohár, holnap bemegyek a körzetemhez tartozó kórházba és megpróbálok segítséget kérni, hogy felvegyenek ide és ide járhassak terhes gondozásra! Délután felhívom a dokit, meghallgatom az elemzését és elmondom neki, hogy nem fogok hozzá járni a továbbiakban, mert nem vagyok vele megelégedve ahhoz képest amennyi pénzt elkér!!! Kemény leszek! Mindent kifizettem neki, nem tartozok semmivel!
írtam neked egy privát üzit....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!