Eddig ritkán de most majdnem minden nap zselészerű, nyálkás hüvelyváladékot észleltem. Mintha a szülés előtti nyákdugó lenne. Dokihoz 2 hét múlva kell mennem, nem tudom ez baj, vagy ez is normális?
Figyelt kérdés
10 hetes kismama vagyok, második terhességemmel.Kevés a panaszom, néha kicsit fáj a hasam, este, valószínű a fáradságtól!Ilyenre nem emlékszem az elsőnél.2009. jún. 3. 09:16
1/5 anonim válasza:
A legegyszerűbb, ha elmész a dokihoz. Már csak azért is megéri, hogy megnyugodj, ill. ha vmi baj lenne, az kiderüljön. Sok sikert a babához!
2/5 anonim válasza:
Mi a 12. hétben vagyunk és nekem is ilyen hetek óta. Az orvosom szerint nem gond. Ne aggódj, de azért kérdezz rá!
3/5 anonim válasza:
Nekem is van ilyen régóta. A doki nekem is azt mondta, ez a terhesség velejárója. Általában pisi után szokott "meglepni".
22 heteske
4/5 anonim válasza:
Mikor először tapasztaltam, én is rohantam a dokihoz, megvizsgált, és a méhszáj zárt volt. Néha most is előfordul, van hogy nagywc-zés után. Hol átlátszó hol tejes és mindíg a wc-papíron van egy csík. Elvileg természetes. De hogy megnyugodj menj el a dokihoz. Szerintem nincs gond.
Szép babavárást
22 hetes km
5/5 anonim válasza:
A nyákdugót fel fogod ismerni mert rózsaszínes szine van:-)
Ne ijedj meg a terhesség alatt majdnem törvényszerű az ilyen hüvelyváladék:-) Nekem néha annyi van hogy betétet kell cserélnem többször is egy nap:-)
34 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!