Milyen hüvelyváladékot kellene tapasztalnom ha terhes lennék? 05.11-re nem várom, ha mensi lesz akkor ezek a tünetek?
Nincs terhességre utaló folyás!!!! Ezt már sokszor leírtuk! Mindenkinek más.
Nálam pl mind két terhességemnél semmilyen folyásom nem volt a nem várt előtt és után pár hétig. Menzi előtt mindig fehér krémes volt. Van akinek meg fordítva van. Erre ne alapozz!
köszönöm a válaszodat.
szerinted mikor tesztelhetek legkorábban? mikor kaphatok valós eredményt? nem bírok várni 11-ig :(((
Pedíg ha valós eredményt akarsz látni akkor igenis ki kell várnod,hogy egyáltalán megjön-e a mensid.
Türelem,de ha akarsz tesztelj csak nyugodtan akár mostantól de aztán ne csodálkozz ha negatív.
Amúgy ahogy az első írta terhességi folyás nincs kinek ilyen kinek olyan.
Egyébként sokkal több az olyan kismama akik teljesen szárazak voltak nem várt mensi idejében.Ilyen voltam én is.Egyáltalán semmilyen folyásom nem volt és pozit teszteltem.
Ha volt folyásom akkor általában megjött a mensim.
Üdv 20 hetes kismama.
köszönöm a válaszodat.
gratulálok a terhességhez.
Igazad van, tényleg várnom kellene...de két év próbálkozás után már nem nagyon vagyok türelmes.
minden gondolatom csak a teherbe esés körül forog, nem tudom kikapcsolni... pedig már a is jó lenne ha ki tudnám zárni legalább egy kicsit. Kezdek nagyon belefáradni...
Második vagyok,elhiszem hogy kezdesz belefáradni,de ne add fel!És ne türelmetlenkedj!Hozzád is meg fog érkezni a kis pocakgyurka:)))
Én drukkolok,írd meg mi lett!
sajnálom, hogy neked nem sikerült.
én is teszteltem tegnap, de még csak szellemcsíkos se lett. ma már nem is mertem tesztelni.
de sajnos úgy érzem megint nem jött össze. a hüvelyváladékom szinte teljesen megszünt. valószinüleg meg fog jönni, csak eddig azért nem jelentkezett mert a peteérésem is kitolódott, ki fog a mensi is tolódni.....
:(
majd legközelebb...
hát sajnálom, de azért írd meg h alakult.
Szorítok :DDD
ma délután csináltam egy halvány csíkos pozitív tesztet....
nem merek örülni...
várok csütörtökig és megint dobok egy tesztet....
remélem sikerül végre.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!