Milyen hüvelyváladékot kellene tapasztalnom ha terhes lennék? 05.11-re nem várom, ha mensi lesz akkor ezek a tünetek?
holnap kell beszélnem a dokimmal is, mert vérvételen voltam múlt pénteken, és annak holnapra van meg az eredménye....kiváncsi leszek mit mond!!!
Lehet hogy ellövök még egy tesztet holnap, de lehet hogy nem bírok addig várni....naon szeretném ha sikerülne végre, most lesz a két éves házassági évfordulónk, el se tudok szebb ajándékot képzelni magunknak :)
Köszönöm hogy szurkolsz!!!
mindenképp megírom, hogy mi lett....
most leszünk 6 évesek együtt ezen belül az utsó kettő házasságban. és ti?
Megint csináltam tesztet, délutániból és megint halvány csíkos lett....mekkora az esély hogy egymás után két szellemcsíkos tesztet csináljon az ember???
van még esélyem?
mi szept leszünk 8 éve együtt.
hát gratulálok akkor mert anyuka vagy....-DDDDD
de ahogy telnek a napok úgy lesz biztosabb a dolog.
várom azé biztos IGENT mikor majd a doki is azt mondja h ott az a kis pocak lakó
szorítok h igaz legyen a teszt
szép estét
mindenképpen jelentkezni fogok :)
gratulálok hogy ilyen szép időt eltöltöttetek együtt és még legalább 10x ennyit kívánok!!!!
egyébként ti mióta próbálkoztok? van már esetleg babátok?
ma ismét teszteltem, egyre erőteljesebb a vonal :))
beszéltem a dokimmal aki elmondta hogy a vérvételem majdnem tökéletes. A prolactin kicsit magas
de nem vészes!
El se hiszem.....
Kisbabánk lesz!!!!!
NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM :)
Imádkozni fogok hogy megmaradjon és jövő szerdán az uh-on már láthassuk a babyt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!