Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen hüvelyváladékot kellene...

Milyen hüvelyváladékot kellene tapasztalnom ha terhes lennék? 05.11-re nem várom, ha mensi lesz akkor ezek a tünetek?

Figyelt kérdés
Most vagyok a tüszőrepedés után 6. napon. kedden érdekesen görcsölgetett a hasam.előforduhatott hogy akkor a beágyazódást éreztem?tegnap a váladékom tejszerű(krémes) volt ma pedig kissé csökkent a mennyiség és kicsit ragadós az állaga, teljesen elbizonytalanodtam. nem tudom hogy ez jót jelent-e vagy sem.szerintetek van még esélyem?
2010. máj. 6. 10:43
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
húúú hát az jóó jel, holnap is tesztelhetsz már, tuti ki mutatja majd és csak erősödik az a halvány csíkocska :DDDD
2010. máj. 11. 07:52
 12/41 A kérdező kommentje:

holnap kell beszélnem a dokimmal is, mert vérvételen voltam múlt pénteken, és annak holnapra van meg az eredménye....kiváncsi leszek mit mond!!!

Lehet hogy ellövök még egy tesztet holnap, de lehet hogy nem bírok addig várni....naon szeretném ha sikerülne végre, most lesz a két éves házassági évfordulónk, el se tudok szebb ajándékot képzelni magunknak :)

Köszönöm hogy szurkolsz!!!

mindenképp megírom, hogy mi lett....

2010. máj. 11. 12:18
 13/41 anonim ***** válasza:
hát igen egy gyönyörű ajándék lenne, mind kettőtöknek, én is valahogy igy képzelném el, mi 1 éves házasok leszünk aug ba, megkérdezhetem ti mióta vagytok együtt?
2010. máj. 11. 16:28
 14/41 A kérdező kommentje:

most leszünk 6 évesek együtt ezen belül az utsó kettő házasságban. és ti?

Megint csináltam tesztet, délutániból és megint halvány csíkos lett....mekkora az esély hogy egymás után két szellemcsíkos tesztet csináljon az ember???

van még esélyem?

2010. máj. 11. 19:41
 15/41 anonim ***** válasza:

mi szept leszünk 8 éve együtt.

hát gratulálok akkor mert anyuka vagy....-DDDDD

de ahogy telnek a napok úgy lesz biztosabb a dolog.

várom azé biztos IGENT mikor majd a doki is azt mondja h ott az a kis pocak lakó

szorítok h igaz legyen a teszt

szép estét

2010. máj. 11. 22:04
 16/41 A kérdező kommentje:

mindenképpen jelentkezni fogok :)

gratulálok hogy ilyen szép időt eltöltöttetek együtt és még legalább 10x ennyit kívánok!!!!

egyébként ti mióta próbálkoztok? van már esetleg babátok?

2010. máj. 11. 22:13
 17/41 anonim ***** válasza:
még nem megy élesben a babaprojekt, de fűzöm apát hogy hátha itt lenne már az ideje, én most már kezdem úgy érezni h jöhetne. csak ő még azt mondja mindig h Majd, dehát mikó? de eljön mindennek az ideje:-DD
2010. máj. 12. 08:15
 18/41 A kérdező kommentje:

ma ismét teszteltem, egyre erőteljesebb a vonal :))

beszéltem a dokimmal aki elmondta hogy a vérvételem majdnem tökéletes. A prolactin kicsit magas

de nem vészes!

El se hiszem.....

Kisbabánk lesz!!!!!

2010. máj. 12. 20:15
 19/41 anonim ***** válasza:
szeretnék ezúton Gratulálni a Kis Mamának Kívánok nagyon szép babavárást nektek:-DDD
2010. máj. 12. 22:24
 20/41 A kérdező kommentje:

NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM :)

Imádkozni fogok hogy megmaradjon és jövő szerdán az uh-on már láthassuk a babyt :)

2010. máj. 12. 22:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!