Nálatok milyen tünetek voltak mikor teherbeestetek? Es minden esetbe vereznem kell-e egy picit ha teherbeesek?
Figyelt kérdés
Nekem a mellem feszül több mint 1 hete, hanyinger erzetem van,illatokra èrzèkeny vagyok ,ès a hasam is feszülni szokott !2017. jan. 23. 09:26
11/12 A kérdező kommentje:
Pentekre nem várom! Azert mert eddig mindig túl hamar bele èltem magam, varni szeretnek jovohetig es majd csak utana tesztelni.
2017. jan. 23. 10:46
12/12 anonim válasza:
Nekem nemvárt után 3 nappal lett hányingerem, teszteltem, pozitív lett. Szerintem ennél hamarabb nem nagyon lehet tünet, legalábbis nekem azt mondták, hogy nagyon korai. Pecsételés nem volt, barátnöimnek sem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!