19 leszek, vőlegényemmel nagyon szeretnénk babát,2x próbálkoztunk idáig ebben a hónapban, mennyi esély van rá hogy teherbeesek?
Szia! Az esély megvan rá! :)
Utolsó menstruáció után általában középidőben van peteérés! Persze nem mindenkinek, menzesz hosszától is függ. Ha 28 napos ciklusaid vannak, akkor a 14. Napon van peteérésed, elvileg! :)
Mondd, hogy ez nem komoly (és nem a 19 év a bajom, én is 20 évesen szültem).
19 évesen az ember élvezi a párjával a szexet, ezért csinálja. Nem pedig kétszer próbálkozik egy hónapban :(
Nekem is ez jutott eszembe, 19 évesen havi két sex, az is próbálkozásból elég elkeserítő.
Ne próbálkozzatok, csak élvezzétek a közös életet és az együttléteket!
Sok boldogságot!
Mi anno, mikor a férjemmel rajta voltunk a témán, heti szinten 4-5 alkalommal voltunk együtt és több, mint fél év volt, mire összejött.
Szóval azért 2 alkalomból ne várj egyből babát!:)
2,3 nem azt írtam hogy 2x szexeltünk 1 hónapban, természetesen többször.
4 lesz segítségünk , közben csinálom a 2 éves esti tagozatos érettségit.
Nagyon jól ismerem a "vőlegényem" nagyon jól megértjük egymást, és ha úgy van éjjel nappal dolgozna a piciért, nem 18-19 éves fiatal van felelősség érzete, egyébkênt 25. :)
28 án volt meg a menstruációm.
most 10 én volt az ovum, és 9 én voltunk együtt.
Éjjel nappal dolgozna a piciért...
Ez okés!Rendes tőle!De gondolj bele:akkor mikor lesz otthon?
Én így nőttem fel.Apum éjjel nappal dolgozott h mindenünk meglegyen,csak apánk nem volt!
Emiatt én a babák előtt dolgoztam h legyen rendes gyedem és a Férjem legyen itthon is velünk ne csak dolgozzon.De kinek hogy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!