Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 19 leszek, vőlegényemmel...

19 leszek, vőlegényemmel nagyon szeretnénk babát,2x próbálkoztunk idáig ebben a hónapban, mennyi esély van rá hogy teherbeesek?

Figyelt kérdés
már 2 éve együtt vagyunk, jövőhónapba lesz az esküvőnk, megszeretném lepni. :)
2016. aug. 11. 18:38
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
84%
"2,3 nem azt írtam hogy 2x szexeltünk 1 hónapban, természetesen többször." Akkor mit jelent az, hogy kétszer próbálkoztatok ebben a hónapban???? Csak én nem értem?
2016. aug. 12. 14:09
 22/27 anonim ***** válasza:
16%

Gondolom 2x "próbálkoztak" védekezés nélkül...

Lehet össze jön lehet nem, általában sokkal több kell hozzá.

Mi is pár hónapig próbálkoztunk pedig majdnem minden nap együtt voltunk.

2016. aug. 12. 19:03
 23/27 anonim ***** válasza:
67%
Mert egyébként védekeznek???
2016. aug. 12. 19:16
 24/27 anonim ***** válasza:
Már ne haragudjatok de miért van lepontozva aki normális választ ad?
2016. aug. 13. 14:37
 25/27 anonim ***** válasza:
76%
Többször szexeltetek de kétszer nem védekeztetek? Ennek mégis mi értelme? Komolyan érdekel. Tudom nem ez volt a kérdés de dolgozol, vagy dolgoztál? Mert ha ne akkor igen nagy felelőtlenség bevállalni egy babát. Egyedül is el tudnád tartani ha úgy alakul?
2016. aug. 28. 19:59
 26/27 anonim ***** válasza:
Nemtudom miert lettem lepontozva.. mivel ténylegesen 20% az eselye minden hònapban.ha mind a kèt fél egèszséges akkor is...
2016. aug. 28. 21:21
 27/27 anonim ***** válasza:
Kérdező! Válaszold már meg a 21. illetve a 25. kérdést! Engem annyira érdekelne. Vagy valaki aki érti azt, hogy mit jelent, hogy kétszer próbálkoztak, de nem csak kétszer szexeltek.
2016. aug. 29. 07:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!