Szerintetek teherbeestem? Agusztus 1-én volt az utolsó menstruációm.11 én voltunk együtt a párommal utoljára. Szeretnénk már babát. Tovább nem próbálkoztunk mert leutazott. Van esély rá?
Figyelt kérdés
2013. aug. 15. 11:14
1/2 anonim válasza:
kicsi rá az esély. nekem 2án jött meg és ma vagy holnap van peteérésem, igy elég korai volt a 11. neked. Hacsak nem elöbb szokott lenni ovud. Ha időben akkor abból kicsi az esély a babára.
2/2 anonim válasza:
Azóta már biztosan kiderült, hogy mi lett, de esély abszolút volt. A hímivarsejtek több napig is élhetnek benned, tehát ha a 14. napon ovulálsz, de a 11. napon voltatok együtt, akkor a kiskatonák simán lesben állhattak annyi ideig!
A 14. nap pedig egyáltalán nem törvényszerű, nekem például általában a 12. napon van ovum, noha 28 napos a ciklusom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!