19 leszek, vőlegényemmel nagyon szeretnénk babát,2x próbálkoztunk idáig ebben a hónapban, mennyi esély van rá hogy teherbeesek?
Nekem is ez szúrt szemet...
Komolyan elvárod, hogy csak a férjed tegyen a pénzügyi helyzetetekért, ő viszont mindent? Éjjel-nappal dolgozzon, ahelyett, hogy a családjával legyen?
A jelenlegi munkabéred helyett (gondolom van munkád!) csak CSED-et és GYED-et kapsz majd, ez biztos, hogy kevesebb lesz, mint a megszokott összeg. Ne akard, hogy a gyereketek apa nélkül nőjön fel. Neki is, neked is szükséged lesz rá.
A másik: Egyetlen gyermekünknél sem néztem, hogy mikor van ovum, mikor kéne együtt lennünk. Tudom, hogy vannak, akik számolják, mert nehezen jön össze, őket nem ítélem el emiatt, de ti még csak most kezditek el a próbálkozást. Miért így?
Szia!
Ha a peteérésedkor voltatok együtt akkor minden esély meg van rá. :) Ciklushossz -14 nap kb.
A többieknek: szerintem nincs azzal semmi baj, hogy nem járókerettel szeretné vinni a gyereket oviba!!!!! Nem a kérdésre válaszoltatok!
13, teljes mértékben igazad van!
persze lenne otthon a kicsivel. A többi meg nemtudom miért itélkezik , nem ismertek , nem ismeritek a körülöttem lévőket, az esélyeimet.
a gyerek az én problémám lenne nem másé!
10es vagyok
A félreértések elkerülése végett közlöm:
3. gyermekünket várom,28 éves vagyok.
Járókeret nélkül is tökéletesen közlekedem!
Aki pedig Ennyire görcsösen akarja a gyereket,hogy már az első próbálkozós hónapban azt számolgatja mikor volt ovuja...pfff
21voltam amikor terveztük az elsőt.Nem számolgattam semmit,csak nem védekeztünk,élveztük az életet!Amikor hónapokig nem sikerült akkor kezdtünk számolgatni,időzíteni,orvoshoz fordultunk...
De szülni h majd apuka eltart...szánalmas
"A többieknek: szerintem nincs azzal semmi baj, hogy nem járókerettel szeretné vinni a gyereket oviba!!!!! Nem a kérdésre válaszoltatok!"
- Igen, mert manapság 30 éves korára mindenki járókerettel jár...
Utolsónak igaza van. Egyáltalán nem tudnád élvezni a lagzit. Persze ha már össze jött az sem baj. De ha nem akkor várjatok még vele esküvő utánig. Sokkal könnyebb lessz úgy nektek is.
12 hkm
minek görcsölsz rá ennyire már most?
Mi lesz 3-4-5-6-7 sikertelen hónap után ??? HMMM? belefogsz őrülni ....
1 évig nem jött össze nekünk a baba... elmentünk dokihoz... kiderült, hogy nálam van a baj... azóta kezeljük...(2 hónapja) és eddig még mindig nem !
Jah és nem velem született a probléma.. hanem egyik hónapról a másikra akár kialakulhat... És nálam pont igy volt.
Úgyhogy szerintem ne görcsölj ezen... amikor már 12 hónapja nem jön össze... ajánlatos dokihoz fordulni neked is és apárodnak is egy kivizsgálás miatt.
Addig meg csak élvezzétek és ne számolgass meg miegyéb mert úgy beforgatod magad, hogy a végén majd pszcihés alapon nem fogsz teherbe esni ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!