Így mennyi az esélye, hogy teherbeesek?
Figyelt kérdés
Nemi életet élek és a párom mindig elmegy egy kicsit,majd utána húzza ki.(megszakítás)2015. jan. 20. 21:13
1/17 anonim válasza:
Ezt nem értem, elmegy egy kicsit? Hogy lehet kicsit elmenni? Vagy elmegy benned rendesen vagy kiveszi előtte. A felét beléd felét melléd engedem nem megszakítás, inkább hülyeség.
2/17 anonim válasza:
Ne haragudj, de mennyi idős vagy?
"A párom mindig elmegy egy kicsit". Egy kicsit? Ez most komoly?
3/17 anonim válasza:
Sok. Még akkor is van esély, ha előbb húzza ki, mielőtt elmegy. Az előváladékban is lehet elegendő sperma.
4/17 Silurus válasza:
Hát ha csak kicsit megy el, kicsi az esély. Ha nyagyon, akkor nagy. Viszont szám szerint mindkét esetben 50%, mert vagy megtermékenyülsz vagy nem.
5/17 A kérdező kommentje:
Elösször is 20 vagyok,a másik nem tudom úgy leírni,ahogy szexelünk,igen elment bennem,majd kihúzta.
De így,mint olvastam 50% van rá,hogy megtermékenyüljek.
2015. jan. 20. 21:29
6/17 anonim válasza:
Így előbb-utóbb tuti terhes leszel. Ha elmegy és utána húzza ki az nem megszakítás.
7/17 anonim válasza:
Ha elment benned akkor az nem megszakításos módszer, és teherbe eshetsz.
8/17 anonim válasza:
hány éves a pasas? mekkora gyakorlata van megszakításban?
9/17 Silurus válasza:
Nem 50%. Csak a kérdéssel megegyező értelmi színvonalú választ volt kedvem írni. 2 hét múlva mindenképpen csinálj egy terhességi tesztet.
10/17 A kérdező kommentje:
29,már 9 éve így "védekezik".
Persze csinálni fogok egy tesztet.
2015. jan. 20. 22:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!