Így mennyi az esélye, hogy teherbeesek?
Hiányoztatok biológia órán annál a résznél, hogyan lesz a gyerek?
De akkor most lerántom a leplet a nagy titokról: ha épp peteérésed van bármikor teherbeeshetsz, mivel nem védekeztek, a véletlenen múlik csak mikor következik be.
Most nem azért, de ha kimondottan az lenne a célotok, hogy teherbe ess, akkor is ugyanezt csinálnátok. Ugyanis amit ti csináltok, az nem megszakítás. Elmegy, aztán kiveszi. Hm, ez szerintem mindenhol így megy. Megszakítás az, ha ELŐBB kiveszi, és UTÁNA megy el.
Ne haragudj, de húsz évesen ennyit igazán illene tudnod. És nem értem, ha nem akartok gyereket, akkor miért nem védekeztek normálisan?
Nincs még gyereke,9 év után se,amúgy szeretnénk babát,ha most jönne össze az se lenne baj.
Nem tudatlanok,köszike aki ezt írta,tudom mi a megszakításos,de nem mindig megy el bennem,csak azt elfelejtettem ide írni.
Most volt ez hogy bennem ment el,majd kihúzta.
Értsd már meg, hogy a megszakításos módszer elve egy totál megbízhatatlan dolog (ezt jól bizonyítja a hétéves fiam léte, pedig előtte évekig így "védekeztünk", és nem lettem terhes, aztán egyszer csak igen), de ráadásul ti még ezt az eleve megbízhatatlan módszert sem alkalmazzátok normálisan.
Döntsétek már el, hogy most akkor akartok-e gyereket, vagy sem, de ezzel a beteszem-kihúzom dologgal ne bohóckodjatok már, mert ennek semmi értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!