Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Így mennyi az esélye, hogy...

Így mennyi az esélye, hogy teherbeesek?

Figyelt kérdés
Nemi életet élek és a párom mindig elmegy egy kicsit,majd utána húzza ki.(megszakítás)

2015. jan. 20. 21:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Hiányoztatok biológia órán annál a résznél, hogyan lesz a gyerek?

De akkor most lerántom a leplet a nagy titokról: ha épp peteérésed van bármikor teherbeeshetsz, mivel nem védekeztek, a véletlenen múlik csak mikor következik be.

2015. jan. 20. 23:41
 12/17 anonim ***** válasza:
Es az ilyenek mint a kerdezo is mindjart teherbe is esik. Aki meg varja annak meg mindegy h "nem kicsit" elvez bele a ferje. Jezusom egy 20 es egy 29 eves h lehet ennyire buta? De most oszinten? Meg azt se tudja h a megszakitasos nem ez. Kihuzza mielott elelvezne, nem h benned hagyja fele ide frocsog masik fele meg az eg tudja merre.
2015. jan. 21. 05:54
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Most nem azért, de ha kimondottan az lenne a célotok, hogy teherbe ess, akkor is ugyanezt csinálnátok. Ugyanis amit ti csináltok, az nem megszakítás. Elmegy, aztán kiveszi. Hm, ez szerintem mindenhol így megy. Megszakítás az, ha ELŐBB kiveszi, és UTÁNA megy el.

Ne haragudj, de húsz évesen ennyit igazán illene tudnod. És nem értem, ha nem akartok gyereket, akkor miért nem védekeztek normálisan?

2015. jan. 21. 17:59
 14/17 anonim ***** válasza:
9 éve így védekezik a pasi !? Hány gyereke van már ??? :)
2015. jan. 21. 20:44
 15/17 A kérdező kommentje:

Nincs még gyereke,9 év után se,amúgy szeretnénk babát,ha most jönne össze az se lenne baj.

Nem tudatlanok,köszike aki ezt írta,tudom mi a megszakításos,de nem mindig megy el bennem,csak azt elfelejtettem ide írni.

Most volt ez hogy bennem ment el,majd kihúzta.

2015. jan. 21. 22:01
 16/17 anonim ***** válasza:
Egyre jobb!! Hogy fogod ilyen tudással a gyermekedet felvilágosítani?Komolyan vicc..
2015. jan. 22. 22:14
 17/17 anonim ***** válasza:

Értsd már meg, hogy a megszakításos módszer elve egy totál megbízhatatlan dolog (ezt jól bizonyítja a hétéves fiam léte, pedig előtte évekig így "védekeztünk", és nem lettem terhes, aztán egyszer csak igen), de ráadásul ti még ezt az eleve megbízhatatlan módszert sem alkalmazzátok normálisan.

Döntsétek már el, hogy most akkor akartok-e gyereket, vagy sem, de ezzel a beteszem-kihúzom dologgal ne bohóckodjatok már, mert ennek semmi értelme.

2015. jan. 23. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!