A menstruáció második napján mennyi az esélye hogy teherbeesek?
Figyelt kérdés
16 vagyok, és a menszeszem 2.napján lefeküdtünk a barátommal és belém élvezett, másnap pedig már alig volt meg, félek kicsit. Sok mindent átolvastam már és ugye kicsi az esélye de mégis meglehet, de 16évesen ugyanúgy és az gyanús ha másnapra szinte elmúlt a vérzés???2011. jún. 16. 09:38
1/7 anonim válasza:
Ismerek olyat, aki menstruáció alatt esett teherbe, persze ez nagyon ritka, úgyhogy szerintem ne izgulj! De mindenképp vedd ezt intő jelnek, és mindig védekezzetek!!!
2/7 anonim válasza:
nekem is szokott így lenni, hogy mensi közben vagyunk együtt, és másnapra elmúlik, szerintem a hormonok miatt. nyugi, nem vagy terhes :)
3/7 anonim válasza:
Hát igen,volt aki így esett teherbe,de ennek kicsi az esélye! De legközelebb azért védekezzetek!
4/7 anonim válasza:
Szia én menzi előtt 2 nappal lettem terhes,és ugyan úgy megjött a havim.Hogy honnan tudom?A menzi után nem voltunk együtt a férjemmel,és a következő menzi már nem jött meg...:):)
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
nagyon remélem hogy nemlesz semmi, de egy tesztet talán csinálok majd. ma már megint rendesen megvolt, bízok abban hogy nincs miért aggódnom, de nemlesz ilyen legközelebb, nem akarok ennyit izgulni.
2011. jún. 16. 22:59
7/7 anonim válasza:
Nekem egyik ismerősömnek így jött össze a most 8 hónapos pici lánya:)Ő is azon az elven gondolkodott, hogy mensi alatt nem lehet teherbe esni..:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!