Remélhetőleg 5. hetes terhes vagyok (ezt 2 pozitív tesztre alapozom) HURRRRÁÁ! Normális ha az embernek fáj, néha már görcsöl a hasa? Meddig fog még fájni? Folyton attól félek, hogy meg fog jönni. Mikor érdemes elmenni orvosi vizsgálatra?
Szia! Vasárnap én is túl vagyok egy +teszten. :)
GRATULÁLOK NEKED!
Mikor volt az utolsó mensid?
Nekem is van olyan alhasi fájdalmaim,de azt mondják,csak helyezkedik a baba...
milyen tüneteid vannak?
Írj....kérlek ne vedd zakaltásnak.
Szia.
Nekem is lett egy pozitív tesztem, én is aggódom ugyanis nekem már volt egy missed ab.-om mert leállt a baba szíve,és ugyanígy fájt a pocakom.Azt mondják ez egy darabig normális mert tágul a méh és nyúlnak a méhszalagok.Ne stresszelj próbálj meg nem a fájdalommal törödni,de ha téged az megnyugtat nyugodtan menj nőgyógyászhoz és mondd el a panaszaidat.Gratulálok a babához, vigyázz magatokra és kellemes pocakosodást.
Először is gratulálok a babához!
A mindjárt megjön érzés ilyenkor természetes.
6hetesen már nyugodtan elmehetsz orvoshoz, csinálni fog egy hüvelyi uh-t és elküld a védőnőhöz, akihez lakóhely szerint tartozol. Ő fogja majd kiadni neked a kiskönyvet, miután jól kifaggatott:) Nyugodj meg, minden megy szépen sorjában.
Boldog babavárást!
8hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!