Lehet mégis baba van a dologba?
A ciklus 38.napján vagyok, 28-30naposak a ciklusaim. Mind a két alkalommal teszteltem negatívat. Ma megint nega, DE!
Szédelgek, alig iszok és mégis percenként járok pisilni, émelygek, estére majd összeesek annyira elfáradok.
A fiammal mikor terhes voltam csak a fáradtság és a gyakori wc volt, ezért nem is tudom mi mutathatja még a terhességet.
(tényleg csak a növekvő pocak és egy idő után csak a percenkénti mosdólátogatás volt mint tünet. Sem émelygés, szédülés, mellfeszülés... semmi)
Szerintetek ez mi lehet? Babó, vagy valami más nem stimmel. Milyen tesztet csináljak(gabriellel negák) ami mutathat valamit.
Miert nem mesz dokihoz?ha nem vagy terhes, valami mas gond lehet, elobb utobb oda kerulsz.
drukkolok, hogy baba legyen, ha te is szeretned!
10hónapos a fiam. Elég nagy esélye van?! annak, hogy kistesó.
Mindenképp megyek dokihoz, esedékes a rákszűrés is, ha minden jól megy holnap, akkor lesz akire rá tudom bízni a kicsit. (vinném magammal, ha a babakocsiban ellenne, de nem:S:S)
első vagyok:
hát akkor nem valszínű hogy terhes vagy. még ilyenkor kell idő hogy helyreálljon a ciklus. sok helyen olvastam hogy kimarad. nekem most kb. 47 napra jött meg amikor azelőtt nekem is 28-30 napos ciklusaim voltak. és úgy jött meg hogy nem is görcsöltem.
Kedves 13:48-as!
Megkérdezhetem, hogy hány napos késés után volt negatív a teszted, és hogy mikor mentél dokihoz?
Csak kíváncsiságból érdekel, kevés ilyet olvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!