Szerintetek miért lehet?
Figyelt kérdés
Mai nap kellett volna megjönnie, de egyelőre sehol semmi csak egy kis fehér folyás...menstruáció előtt mindig nagyon görcsölök fáj a mellem. Most semmi nem utalt arra hogy meg fog jönni. Érintésre érzékeny a mellbimbóm.Szeretnénk babát de eddig nem jött össze.2017. jan. 12. 17:02
1/7 anonim válasza:
tesztelj vagy várj még hátha megjön :)remélem sikerrel jársz
2/7 A kérdező kommentje:
nem akarok még tesztelni...inkább várok még pár napot. kevésbé rossz mint a negatív teszt látványa :( régóta próbálkozunk már
2017. jan. 12. 18:07
3/7 anonim válasza:
ugyanígy vagyok én is a teszttel,de már alig várom hogy késsen :) mindenesetre drukkolok.1 voltam :)
4/7 A kérdező kommentje:
Én is neked :) bár ugye a stressz is okozhat késést és ha nagyon rá vagyunk stresszelve akkor simán kimaradhat :(
2017. jan. 12. 19:22
5/7 anonim válasza:
igen :( meg ha nagyon rágörcsölsz ezért no stressz.majd írd meg mi lesz ;) még mindig az 1 voltam :) :)
6/7 A kérdező kommentje:
most teszteltem clear blue teszt-el...negatív :( úgyhogy megint becsapott a mensim. Reméljük nektek sikerül :)
2017. jan. 13. 08:44
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!