Azok, akik gyereket akarnak, tényleg kétnaponta szexelnek a férjükkel?
Senki se azt nézi, mikor telt le a 48 óra, és nem fog senki eret vágni magán, ha véletlenül egymás után két nap is egymásnak esnek. :)
Ez csak egy javaslat, mivel így a peteérésről se lehet lecsúszni, és a spermáknak is van ideje "érni" egy kicsit.
Tapasztalatom szerint két esetben jelent ez gondot. Azoknál, akik eddig beérték heti egy (vagy kevesebb) alkalommal, így nekik tényleg van benne egy adag kötelező jelleg, hogy most két naponta kell.
A másik csoport az, akiknek menne akár minden nap (többször is), és kell némi önuralmat tanúsítani. Aztán ha nem sikerült, hát nem sikerült, a szex még sosem volt akadálya a teherbeesésnek. :D
Nálunk simán ment a két nap, sőt, volt sokszor, hogy gyakrabban.
Abban a hónapban sikerült, amikor azt hittem, esélytelen, így szexeltünk, amikor jólesett, elég gyakran. Másfél év után.
Nekünk bejött a "ne görcsölj ra" tanács.
Eleinte megy ez, hogy biztosan összejön, nem érdekes a szex ideje. Aztán ahogy telnek a hónapok és szaporodnak a negatív tesztek, egyre többet szamolgat az ember ...
Kívánom, hogy ne tapasztald meg, milyen ez.
Inkább az idözités a fontos,nem a mennyiség. Nekem van már 2 fiam,tervezett volt,de egyikre se görcsöltünk rá. Az elsönél még többet voltunk együtt,de azért nem két naponta,hanem amennyit kivántuk. A másodiknál konkrétan abban a honapban egyszer.
Mindkettö gyerek elsöre összejött.
Én tökre nem értem azokat akik ovut néznek,stb.A gyerek ha le akar születni akkor jönni fog,ha még nem,akkor nem.
Sok ember azt hiszi Istent játszhat..aztán jön a sok csalodás...
Visszatérve,én is betegesnek tartom az ilyen hozzáállást.Szerintem ott a kapcsolatban nincs rendben valami,ha feltétlen kell egy harmadik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!