Nagyon szeretnénk már babát. Van valami jó és bevált ötletetek? (szinte naponta, kétnaponta próbálkozunk)
Első válaszoló kicsit nyers.
Természetesen ne csak akkor bújjatok össze amikor a naptárad írja! Bármikor amikor jól esik. Ne görcsöljetek rá.
Egy egészséges párnak átlagosan 5-6 hónap mire sikerül a baby. Nem tudom ti mióta próbálkoztok. Ha egy éven belül nem sikerül érdemes orvoshoz fordulni.
Sok nőnek segített a természetes praktikák közül a palástfű tea, ez remek hatással van a progeszteron-termelésre, ami a beágyazódásért és a terhesség megtartásáért felelős.
A medence vérellátását serkentve vastagítja a méhnyálkahártyát és erősíti a méhet.
Növeljük a teherbeesés esélyét, ha málnalevél teával kombináljuk, de nem egyszerre.
A málnalevél segíti a peteérést, és hosszabb ciklus esetén előrébb hozza a tüszőrepedést, ezért a ciklus első felében kell fogyasztani. A palástfű a beágyazódásnál játszik fontos szerepet, ezért ovuláció után kezdje alkalmazni.
Elkészítése: Erdei málnalevél teából 1 teáskanálnyi mennyiséget 2 dl vízzel forrázunk, 15 percig állni hagyjuk, majd leszűrjük. A palástfű teát 1 evőkanálnyi mennyiségből készítjük. Naponta 2 csésze teát nyugodtan fogyaszthatunk.
"Ket het kell a spermiumoknak mire teljesen kifejlodnek"
Az lehet, de 3 napi "termés" távozik, egy ejakulációval.
Köszönöm szépen az eddigi tanácsokat.
Jó azért nem egyfolytában megy a kufirc a párommal :) Természetes (legalábbis nekem) hogy piros napok kimaradnak.
10 hónapja próbálkozunk eddig eredménytelenül :(
Palástfű teát pont ma vettem. Szedem kb 1 hónapja a barátcserje kapszulát. A párom cinket és szelént iszik. (bár nem tudom biztosra hogy ez jó)
Ne görcsölj ennyire rá. Te se, ő se. Annál rosszabb nincs szerintem. Próbálkozzatok ritkábban.
Azt veszem észre, hogy akik babát szeretnének már annyira rágörcsölnek ha nem jön össze pár hónap alatt,hogy utána megváltozik a kapcsolatuk is. Ne az miatt szeretkezzetek mert gyereket akartok. Ez ne legyen kötelező jellegű.Jöjjön magától, a meglepetés is nagyobb lesz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!