Sajnos 2-3 nap alatt bezsírosodik a hajam. Sokszor hallottam már hogy mossam ritkábban. Próbáltam 4 naponta hetente is mosni de nem javult. Bevált már ez a sokat hallott "jótanács"valakinek" vagy én csinálok rosszul valamit?
Nekem sem igazán használt, de engem annyira nem is erdekel, 3-4 naponta megmosom es kész, mert nem bírom ki 1 hétig
1 het után mar nagyon gaz :D
En babasampont használok :'D
15/L
Hany eves vagy?
Ez attól függ, hogy mi a zsírosodás oka.
Vehetsz akármilyen hangzatos ígéretekkel csábító sampont, tocsoghat a fejed zsírban hetekig is; ha ennyire zsírosodik a hajad belső okokból, akkor úgyse használ. A 3 nap szerintem nem vészes, heti 2 mosás úgyis jót tesz a mai, mocskos levegő mellett, kivétel, ha valami kedves kis tanyán laksz a semmi közepén.
Ha hormonális oka van, az változhat. Ha egyéb belső probléma okozza, az is. Egy egészséges életmód és kellő folyadékfogyasztás javíthat a helyzeten esetleg.
Ha az a baj, hogy samponnal túlszárítod és emiatt még több zsírt termel a bőröd, azon egy kímélőbb sampon segíthet - és ez az egyetlen ok, ahol beválhat a ritkább mosás. Hajformázót, balzsamot, pakolást ne kenj a tövekhez és a fejbőrre.
Ne piszkáld a hajad, ne fésülgesd állandóan, a hajadon használt eszközöket mosd át alaposan néhány használat után.
Ezek valamennyire segíthetnek, de ne várd, hogy két nap helyett egy hétig bírja majd a hajad csak úgy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!