Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit használjak, hogy kevésbé...

Mit használjak, hogy kevésbé zsírosodjon a hajam? 2 naponta kell hajat mosnom, mert borzasztóan bezsírosodik a hajam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 21. 12:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Én wu2 és head and shoulders sampont használok, mert nekem is elég gyorsan zsírosodna. Ja és próbáld meg max heti 2x mosni, mert minél többet mosod, annál zsírosabb lesz.
2010. ápr. 21. 13:59
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Igazából könnyű azt mondani hogy mossunk hetente 1x vagy 2x hajat ha ez kivitelezhetetlen. Nem mehet az ember csatakos, zsíros, büdös fejjel munkába, iskolába mert annál nincs is ápolatlanabb. Én egyébként próbáltam már ritkábban mosni de nem zsírosodott kevésbé ezért én mosom 2 naponta és kész. Nem tudok neked mit tanácsolni, én is kipróbáltam már ezer féle sampont meg hajszeszt de semmi nem hozott áttörést. Esetleg kipróbálhatod a száraz sampont, ezzel 1-2 nappal kitolhatod a hajmosást, de ez sem az igazi mert mattítja, elnehezíti a hajat, nem lesz meg a "frissesség" érzése.
2010. ápr. 21. 15:46
 3/3 anonim ***** válasza:

Én kipróbáltam a heti 1x-i hajmosást. Háromnaponta mostam előtte, gondoltam, itt a nyári szünet, megpróbálom. Másfél hónapig csináltam, és SEMMI! Ugyanúgy zsírosodott. Aztán megint elkezdődött a suli, és más lett az órarendem, heti 3 helyett 4 napot kell mennem, úgyhogy mosok vasárnap, kedden, pénteken. Kétnaponta. Ez van. A zsírosodásra való samponok kiszárították a hajam, most gyereksampont használok, az a legkíméletesebb.

Próbáltam a WU2-t is. A harmadik hajmosás után vele majdnem sírva fakadtam, mert a fenék alá érő hajam csont száraz volt, töredezett és szállt minden felé. Az a sampon 1 HULLADÉK! Soha nem mosok hajat többet azzal. Ja, a slussz poén, hogy még jobban zsírosodott tőle a hajam. Megmostam, és másnap estére megint lapos és olajos volt, pedig másik samponokkal nem szokott.

2010. ápr. 21. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!