Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Naponta vagy kétnaponta. Ti...

Naponta vagy kétnaponta. Ti melyikre szavaztok?

Figyelt kérdés
Mindkettő ellen és mellett is vannak érvek. Van, aki azt mondja, hogy kétnaponta jobb, hogy újratermelódjenek, van aki meg azt mondja, hogy naponta, hogy biztos elkapjuk a peteérést. Ti melyikre szavaztok? Esetleg, nektek hogy sikerült?
2015. jún. 20. 21:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem annyira mindegy.A természet teszi a dolgát.Szeretkezzetek amikor jól esik,ne pedig gyereket csináljatok.
2015. jún. 20. 21:06
 2/13 anonim ***** válasza:

Még sehogy :)

2 naponta próbàlkozunk középidőben. A spermiumoknak nornàlis esetben el kell éldegélni 48-72 óràt is a petevezetőkben.

2015. jún. 20. 21:07
 3/13 anonim ***** válasza:
91%
Kétnaponta jobb, hiszen sok cikk foglalkozik vele, hogy ha naponta csináljátok nem lesz elegendő érett sperma, így sem lehetetlen azért, de nagyobb az esélye ha kétnaponta van az együttlét. Plusz az ovuról nem tudsz lecsúszni, mert a spermiumok MINIMUM 48 óráig életképesek és a petevezetékben megbújva lesben állnak a petére. Pont azt javasolják, ha lányt akar az ember akkor az ovu előtt legyen az együttlét és az ovu napján és utána már ne, mert a női kromoszómát tartalmazó spermiumok tovább maradnak életben. Ha fiút akar az ember akkor az ovu napján vagy az azt követő napon kell megejteni az együttlétet, mert a fiúk gyorsabban célt érnek.
2015. jún. 20. 21:09
 4/13 anonim ***** válasza:
Mi nem kifejezetten álltunk rá a témára (bár elég gyakran szóba került korábban), csak egyik hónapban nem védekeztünk és azt mondtuk, hogy jöjjön, ha jönni akar. Középidőben mindennap együtt voltunk és megfogant a baba. :)
2015. jún. 20. 21:11
 5/13 anonim ***** válasza:
64%
Én azt vallom, hogy akkor amikor jól esik. Volt, hogy 4-5 napig nem voltunk együtt és volt olyan is, hogy mindennap. Soha nem hagytam, hogy a szeretkezések célja csak is a gyerekcsinálàsra menjen. Van 2 gyerekem..
2015. jún. 20. 21:12
 6/13 anonim ***** válasza:
Mivel mi elég sokáig próbálkoztunk, mire kiderült, hogy nincs is peteérésem, így azért mi már rendesen ráálltunk a témára, és amikor stimulációval lett peteérésem, és ultrahang vizsgálat után mondták, hogy mikortól legyünk sűrűn együtt, akkor azért próbáltuk "nem elrontani". Nálunk a kétnaponta tökéletesen bevált, sikerült így teherbe esnem, nem késtük le a peteérést :)
2015. jún. 20. 21:24
 7/13 anonim ***** válasza:
67%
Soha nem figyeltem magam, soha nem szexeltem kényszerből. Van 3 egészséges gyerekem.
2015. jún. 20. 21:41
 8/13 anonim ***** válasza:
40%
A középidő azt jelenti, hogy nap közepén? Vagy mit? Homályosítson már fel valaki.
2015. jún. 21. 00:50
 9/13 anonim ***** válasza:

Nekem épp pénteken mondta a szonográfus,hogy aznap mikor peteérésem van és másnap próbálkozzunk,mert akkor van a legnagyobb esély teherbe esni.

Februárban is így csináltuk,de utána csak 2 naponta voltunk együtt terhes is lettem csak elvetéltem.

2015. jún. 21. 07:06
 10/13 A kérdező kommentje:
Eddig én is azt mondtam, hogy amikor jól esik, de ez nálunk naponta van, de így még nem jött össze. Ezért gondoltam, hogy lehet ki kéne próbálni kétnaponta.
2015. jún. 21. 07:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!