S. O. S . Lehet két nap pozitiv ovu teszt?
Figyelt kérdés
Hát nekem tegnap is és ma is erőssen látszik mind a két csik. A hőmérő tegna elott: 36.0 tegnap: 36.2 ma reggel szintén:36.2. Már több mint fé éve mérem de még ilyen nem volt.. segiiitségg. Baba projekt van.2017. jan. 9. 21:35
1/2 anonim válasza:
Lehet pozitív egészen addig, amíg megreped a tüsző.
2/2 anonim válasza:
Nem olyan rég olvastam róla. Maximum két nap láthatod pozitívnak, mert 12 óráig lehet az, én pl egyik nap délelőtt még nega tesztet csináltam délután már pozi volt, majd másnap délelőtt pozi délután nega. Tehát igaz 12 órán át lehet pozi a teszt, ha tovább az akkor lehetséges gond (azt nem tudom mi).
Nyugodj meg legyetek együtt, nekünk az a ciklus pont sikeres is lett :) A második pozi napon nem voltunk együtt csak utána a negatívon meg az első pozitív napon.
Illetve még ami szokott lenni, hogy elsőre pozinak tűnik a teszt, mert egyformák, de ha másnap erősebb a teszt csík mint a kontroll akkor előtte levő nap nem számít pozinak. Persze ezt ki kell tapasztalni.
Sok sikert!
10hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!