Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ez pozitív terhess...

Szerintetek ez pozitív terhességi teszt?

Figyelt kérdés
Annyira halvány a csík hogy csak fényben látszik abban sem vagyok biztos hogy ott van az a csík lehet csak én képzelem be már olyan régóta szeretnénk babát. Vagy lehet csak a teszt nem jó? Szerintetek?
2017. jan. 8. 09:25
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
2017. jan. 8. 09:26
 2/12 anonim ***** válasza:
Szerintem +, de csinálj másikat 4-5 nap múlva hogy ne megint itt köss ki
2017. jan. 8. 09:28
 3/12 anonim ***** válasza:
Valamit latok.
2017. jan. 8. 09:29
 4/12 anonim ***** válasza:
Halványan, de látszik a csík.
2017. jan. 8. 09:32
 5/12 anonim ***** válasza:

Latom a csíkot ! Hány perc utan láttad ? Mivel nagyon sötét a kep igy nekem ugy látszik mintha szürke lenne !

Egyébként ez a teszt szaradaskor (15perc) utan ki szokott adni egy egyértelműen szürke csíkot ... Legalábbis nekem eddig mindig kiadott !

Nyilván értékelési időn túl ! Az nem jelent pozitívat ! Ezért kérdezem hogy hanyadik percnél láttad ?

Nem tudnál egy világosabb képet feltenni ? Mondjuk ablakpárkánynal lefotózni ? Jobban látszana hogy milyen színű !

Szerintem is tesztelj egy masik fajtával !

Drukkolok

2017. jan. 8. 09:44
 6/12 A kérdező kommentje:
A tesztelés után kb rá egy percre már látszódott az a nagyon halvány csík. A képen elég rosszul látszik sajnos de egyébként rózsaszínes a csík nem szürke.:) Mindenképpen fogok újra tesztelni! És köszönöm a drukkolàst:)
2017. jan. 8. 09:54
 7/12 anonim ***** válasza:
Pozi! De majd tesztelj ujra 2-3nap mulva sztem!:)
2017. jan. 8. 11:21
 8/12 anonim ***** válasza:
igen! de jó lenne, ha hónap végén nekem is pozi lenne
2017. jan. 8. 17:04
 9/12 anonim ***** válasza:

Időn belül jött ki így pozitív :)

Amúgy mi a neve ennek a tesztnek? Mostanában sokan tesztelnek ezzel, de borzasztó, hogy ilyen vékony a csík xD

A lényegen ugyan nem változtat, de én biztos vennék egy másik tesztet amin nagyon szépen látszódna :)

Jó egészséget, és tesztelj majd még egyet :)

10hkm

2017. jan. 8. 19:03
 10/12 A kérdező kommentje:
First response a neve a tesztnek. :) Mindenképpen tesztelek újra mert azért elég halvány a csík. Annyira boldog lennék ha tényleg baba lenne. :)
2017. jan. 8. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!