Lehet hogy pozitív lett volna a teszt?
Tenyleg ennyire nem lehet egy tesztet normalisan megcsinalni? Nincs ket perc turelmed?
Tesztelj ujra!
Amikor nemvárt előtt teszteltem akkor a 2.csík később jelent meg.
Amikor nemvárt után akkor egyszerre jelent meg a 2.
Én több napos késés után teszteltem. Mivel fél perc után sem jött ki semmi, ezért leraktam és mentem készülni a munkába. Már épp dobtam volna ki, mikor valamiért ránéztem: ott volt a második csík.
Azóta az én második kis csíkom már itt van mellettem. :)
Én rengeteget teszteltem már, de sose jött ki egyszerre a két csík, csak egy hét késés után. Normál esetben nem várt körül tesztel az ember akkor bizony van, hogy 2 perc is eltelik mire kijön a második csík... és aki babát szeretne, vagy tesztet csinál legyen türelmes és az 5 percet várja meg... szinte minden teszt addig leolvasható. Mi 7 évig vártuk a picurinkat, és szerintem túl vagyok 100teszten is, de bizony akár 10 perc múlva is nézegettem... Türelem! Ha bizonytalan vagy csinálj egy új tesztet és várd meg az 5 percet.... mensi késésnél 5 percen belül kell lennie rajta két csíknak.
9hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!