Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet hogy pozitív lett volna...

Lehet hogy pozitív lett volna a teszt?

Figyelt kérdés
X epil tesztcsíkot használtam ma reggel de nem vártam 2 percet(mert egyből vártam az eredményt) csalódottságomban az egy csík láttán egyből vissza tettem a dobozba és kidobtam. Meg kellett volna már jönnie 18.-a körűl de sosem pontos és csak pecsételő volt kb fél napig. A tünetek babára utalnak. Lehet hogy pozitív lett a teszt csak türelmetlen voltam vagy egyszerre jelenik meg mind a két csík?

2016. dec. 28. 20:08
 1/7 anonim ***** válasza:
90%

Tenyleg ennyire nem lehet egy tesztet normalisan megcsinalni? Nincs ket perc turelmed?

Tesztelj ujra!

2016. dec. 28. 20:10
 2/7 A kérdező kommentje:
Jó de a második csík később jelenik meg?
2016. dec. 28. 20:13
 3/7 anonim ***** válasza:
75%

Amikor nemvárt előtt teszteltem akkor a 2.csík később jelent meg.

Amikor nemvárt után akkor egyszerre jelent meg a 2.

2016. dec. 28. 20:27
 4/7 anonim ***** válasza:
83%
Ha 10 napja késik és terhes vagy, szinte biztos, hogy egyből kétcsíkosnak kellett volna lennie.
2016. dec. 28. 20:29
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát egyből lehet nem jön ki. Nekem késés után pár nappal baromi erős lett a tesztem, de még az a csík se jött ki egyből, kb 20-30 mp után.
2016. dec. 28. 20:35
 6/7 anonim ***** válasza:

Én több napos késés után teszteltem. Mivel fél perc után sem jött ki semmi, ezért leraktam és mentem készülni a munkába. Már épp dobtam volna ki, mikor valamiért ránéztem: ott volt a második csík.

Azóta az én második kis csíkom már itt van mellettem. :)

2016. dec. 28. 20:51
 7/7 anonim ***** válasza:

Én rengeteget teszteltem már, de sose jött ki egyszerre a két csík, csak egy hét késés után. Normál esetben nem várt körül tesztel az ember akkor bizony van, hogy 2 perc is eltelik mire kijön a második csík... és aki babát szeretne, vagy tesztet csinál legyen türelmes és az 5 percet várja meg... szinte minden teszt addig leolvasható. Mi 7 évig vártuk a picurinkat, és szerintem túl vagyok 100teszten is, de bizony akár 10 perc múlva is nézegettem... Türelem! Ha bizonytalan vagy csinálj egy új tesztet és várd meg az 5 percet.... mensi késésnél 5 percen belül kell lennie rajta két csíknak.

9hkm

2016. dec. 29. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!