Általánosságban mennyi idő utan javasolt egy párnak közös gyereket vállalni?
Fiatal vagyok 22/L a párom 30 éves.
De én fiatal anyuka szeretnék lenni, viszont mi még fél éve leszünk együtt lassan, ami nem tul sok idő, de ennyi idő után korai még véleményetek szerint? 1-2év a reális?
26 vagyok. 18 éves koromban elköltöztem és egyetem mellett dolgoztam pultosként pedig ugyan abban a városban tanultam ahol felnőttem de vágytam a szabadságra... 19 évesen megismertem a mostani férjemet. Nyelvtanulás és kinti munka céljából egy évet külföldön dolgoztunk. Ő előtte vállalkozást csinált egyetem mellett 24 évesen. Kint mikor összespóroltunk kb 1,5m ft-ot akkor derült ki hogy jön a gólya így vissza jöttünk hamarabb. Folytattuk az egyetemet ö mellé a vállalkozást is. Akkor még nem volt diplomás gyed viszont max ösztöndíjat kaptam az eredményeim miatt és egyéni tanrendet nappalin a baba miatt így 2 héttel szülés után már heti 2x 1,5 gyakorlati órára bementem. Atán csúszás nélkül le is diplomáztam. a gyessel csp-al meg tanulmányi ösztöndíjjal együtt kaptam havi 90ezret kb úgy hogy akkor csak tanulnom kellett. Diploma után elkezdtem egyéni vállalkozóként programozóként itthon munkát vállalni. Miután ez kinőtte magát a párommal együtt alapítottunk egy kft-t... Azóta 2 gyerek 300nm-es medencés ház 2 autó minden hitelmentesen. Én most vagyok 26 ő 31.
Mikor az első gyermekünk megszületett még fele ennyire se álltunk jól anyagilag. összesen 1,5m ft megtakarítással és összesen kb havi 250e ft jövedelem mellett vállaltuk. Albérletben laktunk pár évig ami viszont egy nagyon szép 100nm-es belső szintes amerikaikonyhás padlófűtéses alul-felül klimatizált minimal stílusú lakás volt.
Nálunk így jött össze hogy 2 év alatt jött az elsö baba és ha addigra még nem is sikerült saját házat is venni de volt egy kis félretett pénzünk és havonta is kijöttünk a kis bevételünkből volt egy csini hely amit béreltünk és ami a legfontosabb hogy tudtuk hogy van lehetőségünk gyerek mellett is kiépíteni azt az anyagi hátteret amit sokan a gyermek érkezése előttre terveznek.
Kérlek olvasd el szívből írtam!!
Én és a párom neten keresztül ismerkedtünk meg.
Német országban dolgozott akkor.. Megbeszéltünk hogy találkozunk.. ő Romániai de eljött Budapestre és végül találkoztunk.. ez Novemberi hónap volt aztán egy hétre rá úgy gondoltuk hogy össze költözünk rá 3 hónapra azaz a találkozásunktól számítva 3 hónap megkérte a kezem.. aztán ki derult a negyedik hónapban hogy 3 hónapos a babócánk miután megszültem rögtön össze is házasodtunk és nem bánok semmit.. ahogy jónak éreztük úgy döntöttünk.. és azóta is boldogat nevejük a csöpségünket és jól meg vagyunk a párom 26 én 23 vagyok .. és semmi gondunk..
Eből végül én azt tanácsolom hogy ne más véleményével foglalkozz hanem ahogy te érzed hogy kész vagy e rá? vagy hogy Bízol és ismered a lehendő gyermeked édesapját? megtud adni mindent amire szükségetek van, és szeret tisztel becsül? ezeket mind mind te éreszheted nem más..
ezeket te tudhatod.. neked kell dönteni és szeri
ntem ha jól át gondolod akkor helyesen fogsz..
Köszönöm ha elolvastad !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!