Rendszertelen a ciklusom ezért a dokim fogamzásgátlót javasolt egy hónapig. Ez normális? Tudja hogy babát szeretnénk. Abban a hónapban már peteérésem sem lenne igaz?
Igaza van az 1. Valaszolonak! Gyógynövények első körben!
En a cickafarkot javasolnám Neked, mert a rendszertelen ciklus mögött valószínűleg ovu hiány is megbujik. A peteérést pedig a cickafark segíti.
Mensi elmúlta utantol igyál reggel es este egy egy cseszevel ovuig! Utána valthatsz palastfure a mensi megjoveteleig.
Ehhez ajánlatos figyelni az ebredesi hot is, vagy ovutesztelni hogy tudd meddig idd a teát.
Ovum van. De ettől függetlenül a 50-60 napos a ciklusom.
Ittam cickafarkfűt. Nem használt. Ettem 3 hónapi barátcserjét,nem használt. Voltam hormonsoron,normális.
Doki is meglepődött mikor előszőr látta a saját szemével hogy van peteérésem. Görbéim is "szépek" csak..50-60 naposak.
Nekem nagyon rossz így,hogy èvente 6 alkalommal van esélyem a teherbeesésre :(
Szia
En is gyógynövény parti vagyok
Méhpempő barátcserje es a ciciafark tea a lehető legjobbak !:)
Ovu kovetesed volt uh-val? Vagy verveteled? Ez alapján bizonyított az ovu?
Azzal h látszik érni egy pete mondjuk az uh-n, meg ugye nem biztos h meg is tud repedni.
Egy endokrinokogus teljesen máshogy szemléli a hormonertekeket, mint egy nodoki. Szóval en is azt javaslom h menj el egyhez.
Ovut ultrahangon nézte. Többször 1 hónapban. Emellett ovu teszteltem és hőmérőztem is. Nem tudom mit csináljak még,hónapok óta hetente járok hozzá. Már tanácstalan ő is mivel minden rendben van csak hosszú a ciklusom.
Teákat 2 hónapig ittam,tovább nem bírtam volna,megutáltam az ízét.
Ráadásul 4 hónappal ezelőtt 7 hetesen elvetéltem spontán de volt egy gyógykaparásom is. Nem állt helyre semmi és most rettegek,hogy mi lesz ha újra megtörténik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!