Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Rendszertelen a ciklusom...

Rendszertelen a ciklusom ezért a dokim fogamzásgátlót javasolt egy hónapig. Ez normális? Tudja hogy babát szeretnénk. Abban a hónapban már peteérésem sem lenne igaz?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 15. 20:02
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Gondolkoztam,hogy talán a rágörcsölés miatt van ez az egész de vetélés óta nem mérek hőt,nem ovu tesztelek. Dokihoz járok,mondjuk az ovut tudom így,de már akkor sem görcsölök rá. Bár a rettegést jó volna elengedni. Természetgyógyászon gondolkodom még. A fiam is így született. 50-60 napos ciklusok mellett. Tény,hogy szülés után szedtem a fogamzásgátlót,attól 27 naposak lettek,de most tesót szeretnénk.

Gyógyszer abbahagyása után 3 hónapig 31 naposak voltak a ciklusaim. 4.hónaptól egyik pillanatról a másikra 50 naposra váltott. Nem értem. Nem vagyok kövér de most 3 hete átálltam az egészséges életmódra is hátha segít. Nem eszek lisztet cukrot,csak kb zöldséget és csirkemellett.

2016. ápr. 16. 09:21
 12/14 anonim ***** válasza:

A természetgyógyászat és az alternatív gyógyászat nagyon szerteágazó terület.

Melyik ágához vozóds? Messze laktok-e Bp-től?

2016. máj. 6. 01:38
 13/14 anonim ***** válasza:
....vonzódsz....
2016. máj. 6. 01:38
 14/14 anonim ***** válasza:
szerintem nem 71%-ban hasznosak a taaácsaim, hanem 71%-ra értékelik a múltamat itt a GYIK-on, miután volt néhány jó kis vitám többek között a homeopátiáról.
2016. máj. 6. 01:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!