Rendszertelen a ciklusom ezért a dokim fogamzásgátlót javasolt egy hónapig. Ez normális? Tudja hogy babát szeretnénk. Abban a hónapban már peteérésem sem lenne igaz?
Gondolkoztam,hogy talán a rágörcsölés miatt van ez az egész de vetélés óta nem mérek hőt,nem ovu tesztelek. Dokihoz járok,mondjuk az ovut tudom így,de már akkor sem görcsölök rá. Bár a rettegést jó volna elengedni. Természetgyógyászon gondolkodom még. A fiam is így született. 50-60 napos ciklusok mellett. Tény,hogy szülés után szedtem a fogamzásgátlót,attól 27 naposak lettek,de most tesót szeretnénk.
Gyógyszer abbahagyása után 3 hónapig 31 naposak voltak a ciklusaim. 4.hónaptól egyik pillanatról a másikra 50 naposra váltott. Nem értem. Nem vagyok kövér de most 3 hete átálltam az egészséges életmódra is hátha segít. Nem eszek lisztet cukrot,csak kb zöldséget és csirkemellett.
A természetgyógyászat és az alternatív gyógyászat nagyon szerteágazó terület.
Melyik ágához vozóds? Messze laktok-e Bp-től?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!