Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Általánosságban mennyi idő...

Általánosságban mennyi idő utan javasolt egy párnak közös gyereket vállalni?

Figyelt kérdés

Fiatal vagyok 22/L a párom 30 éves.

De én fiatal anyuka szeretnék lenni, viszont mi még fél éve leszünk együtt lassan, ami nem tul sok idő, de ennyi idő után korai még véleményetek szerint? 1-2év a reális?

2017. jan. 8. 19:21
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
28%
Minimum akkortól, hogy már egyszer dugtak.
2017. jan. 8. 21:16
 12/25 anonim ***** válasza:
60%

7 éves kapcsolatom lezárása után 1 hónapon belül megfogant az első gyermekem attól akivel kb fél éve 'kerülgettük' egymást és akkor jöttünk össze, az volt az első együttlétünk... Ez 4 éve volt, azóta boldog 4 tagú család vagyunk. Persze az első baba derült égből villámcsapás volt, de eszünkbe sem jutott elvetetni. Ha az előző kapcsolatomban vállaltam volna gyereket életem legnagyobb hibáját követtem volna el, pedig annyi idő után mindenki azt hitte hogy itt már holtodiglan lesz... Mikor kiderült hogy terhes vagyok mindenfelőr abortuszt javasolgattak merthogy csak akkor jöttünk össze... Hát nesze nekik! 😁

Az idő mindegy, a lényeg hogy mennyire tudjátok elképzelni a közös életet

2017. jan. 8. 21:40
 13/25 anonim ***** válasza:
68%

Hogy a fenébe tudnak a mai fiatalok 20-22 éves korukra biztos anyagi hátteret kialakítani???-itt minden terhes kérdésben ez van.

Én ennyi idősen még a főiskolát végeztem, munka mellett, otthonról, valamit nagyon rosszul csináltam ezek szerint.

2017. jan. 8. 21:49
 14/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, voltak benne hasznos dolgok.

Mi 2honapja együtt élünk, eltudom képzelni vele....és ő is velem, sőt ő mar évek óta készen áll. Ezt leszámítva tudjuk hogy kevés idő es mindenkepp megvárjuk hogy 1-2év között legalább legyünk már, mint írtam egy általános kérdés volt részemről.

2017. jan. 8. 21:51
 15/25 A kérdező kommentje:
A párom 9éve dolgozik kint, én 3-om, nem szortuk a pénzt, mai napig kint külföldön dolgozunk ez nagyban rásegít. Igy sikerült!!!
2017. jan. 8. 21:54
 16/25 anonim ***** válasza:
52%
Attól függ mennyi idő után költöznek össze, milyen az anyagi háttér. A nő önállóan el tudná e tartani.
2017. jan. 8. 22:52
 17/25 anonim ***** válasza:
51%

Nem lehet általánosítani. Én 20 évesen szültem. 4 hónapja voltunk együtt a párommal. Azóta ő már a férjem és boldog család vagyunk több, mint 10 éve. Szerelem volt első látásra.

Ismerek valakit, aki 5 év együttélés után vállalt gyereket 28 évesen és 1 év múlva elváltak. Nem garancia a sok év várás egy jó kapcsolatra.

2017. jan. 8. 22:54
 18/25 anonim ***** válasza:
14%
Én amúgy már bőven el tudtam tartani magam 20 évesen. Én azt nem értem, hogy a mai nők mit művelnek, hogy ennyire életképtelenek.
2017. jan. 8. 22:56
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
1-2 éves párkapcsolatba sohasem szültem volna, még alig ismeritek egymást... 3-4 év szerintem a minimum.
2017. jan. 8. 23:23
 20/25 anonim ***** válasza:
19%

Én 18 éves korom óta dolgozom. Még megse volt a szakmunkás bizonyítványom és vittem az önéletrajzomat a munkahelyekre. Mondanom se kell, h nem ültem otthon a bizonyítvány osztás után 2napot se és már dolgoztam.

1hónaptól kezdve az én fizetésemet félre tettük és a mainapig szerencsére nem kellet hozzá nyúlni mivel nem csesztük el bulizgatásokra meg piára.

Aki akar 22évesen eltudja magát tartani ha akarja. Attól meg rosszul vagyok ha meghallom, h a korombeliek a szüleiken élősködnek és folyamat csak hisztiznek.

Fél év az kevés. Éljetek együtt pár évet a pároddal hiszen teljesen csak akkor ismered meg ha közös légtérbe vagytok. :) hidd el akkor fogod megismerni csak igazán. :)

22/N

2017. jan. 9. 08:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!