Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van ilyen? Ilyen körülmények...

Van ilyen? Ilyen körülmények között tényleg babám lenne?

Figyelt kérdés
Nos, 1 hónapja diagnosztizálták nálam a pcot. Na akkor fel is adtam a babaprojektet, nagyon elkeseredtem. Ahogy olvastam vannak még páran így. Én nem szedek még rá semmit, mert ha megjön(ne) akkor a ciklus 3.napján kéne elmennem vérvételre és az eredmény alapján kapnék rá valamit. Hát hétfőre vártam volna a menzit vagy a barnázást (legalább). Tudom hogy a pco egyik velejárója a rendszertelen menzi (nekem már május óta rendszertelen de eddig volt vérzés csak hol 42 hol 30 napokra jött meg). Szept 6-án volt barnázás menzi helyett, de most semmi (még folyás se). Felbuzdulva azon hogy egy páran clearblueval teszteltek a héten pozitívat (Gratula Nekik), vettem egyet ma. Pár perce meg is csináltam kíváncsiságból (hátha). Hát egyből pozitív lett de csak halványan, nem olyan mint a kontroll volnal. Ezek szerint sikerült? Volt tüszőrepedésem-végre? Nem merem elhinni. Ha volt már valakinek ilyen tapasztalata kérem írjon!
2008. okt. 8. 14:40
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ha halvány a csík,az akkor is pozitív!

Gratulálok! :)

Minél előbb menj el dokihoz,hogy ő is igazolja a terhességed!

Sok sikert! :)

2008. okt. 8. 14:51
 2/9 Grófházy ***** válasza:
100%

a terhességi teszten,hacsak halvány is a csík az pozítív!(az enyém alig volt látható) a tesztcsík csak akkor jelenik meg,ha van a vizeletben HCG,mi egyébként nem termelsz.a halovány csak azt jelenti,hogy alacsony a HCG szint. pár nap múlva tesztelj megint,és ha poz., menj orvoshoz és kérj porgeszteron támogatást pl. Utrogestan

A progeszteron felelős a terhesség megtartásáért,ezért fontos,hogy elegendő legyen belőle,különben elveszítheted a babát

2008. okt. 8. 14:52
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
A csík, az csík:) Gratulálok!! Én is hasonló cipőben járok (pco)és amikor ilyeneket olvasok, akkor kapok újra én is erőre.
2008. okt. 8. 14:54
 4/9 Grófházy ***** válasza:
100%

pedig a Clear Blue nem a legjobb az én tapasztalataim szerint.Nekm 1 hetesen semmit nem mutatott,a lily meg 1 naposan piros lett.Na mindegy. itt egy kis segítség az érzékeny tesztekről:

Terhességi tesztek és érzékenység:

Qupido: 10

Rapi preg corax: 20

Rapi preg direct: 20

Gabriel: 20

HCG: 20

Clear blue: 50

Medi-lab: 20(gyógszertában kapható 400 Ft körül van)

2008. okt. 8. 14:58
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

nekem is PCO-m volt. A menstruációm annyira rendszertelen volt, hogy volt olyan év, amikor összesen háromszor jött meg a mensim.

Az első babám az egyik menstruációt követő 26 napon fogant meg (köze sincs a lexikoni 12-14 naphoz), a második babám az egyik menstruációm második napján fogant.

Mind kettő akkor, amikor már belefáradtam az orvosi vizsgálatokba és feladtam a babaprojektet.

Remélem, neked is sikerült!

Drukkolok!

Majd írd meg az eredményt!

2008. okt. 8. 15:05
 6/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Már el sem hiszem hogy tényleg kisbabát várok. Pedig a teszt egyértelműen + csak halványka. A hétvégén csinálok mégegyet hogy vastagszik-e a csík. Aztán megyek is a dokihoz! Majd megírom hogy mi lett velem. Nagyon aranyosak vagytok! Köszönöm!
2008. okt. 8. 15:12
 7/9 A kérdező kommentje:
Az utolsó válaszolótól kérdezném hogy szedtél valamilyen terhességmegtartó bogyót, vagy magától minden rendben volt?
2008. okt. 8. 15:25
 8/9 anonim ***** válasza:

Az utolsó vagyok. A megmaradt babám a harmadik terhességemtől lett. Előtte volt két spontán vetélésem.

Semmit sem szedtem, viszont az orvos fektetett. Csak wc-re mehettem ki a kórházban. Ez volt az első 13 hétig. Utána hazaengedtek, de meg kellett ígérnem, hogy sokat fekszem. Az orvosom úgy gondolta, ha a baba meg akar maradni, akkor meg is marad.

A terhességek előtt szedtem bogyókat, hogy legyen ovulációm és hogy a hormonjaim a normál értéken legyenek.

Nagyon drukkolok ám neked!

2008. okt. 9. 09:53
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! Hát izgulok is! De én is úgy vagyok vele ha a baba maradni akar akkor fog is. Ha meg nem, akkor annak úgy kellett lennie. De úgy érzem Ő már jövöre itt lesz velünk.

Gratulálok Nektek!

2008. okt. 9. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!