Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akik 20 éves koruk előtt...

Akik 20 éves koruk előtt estek teherbe s megtartottátok a babát, megbántátok?

Figyelt kérdés
Mennyi idősek voltatok,? Mennyik vagytok most, s mennyi a gyermeketek? Hogy alakult utánna az életetek,gondolok itt arra hogy a párotokkal együttaradtatok e,stb. Köszi a választ
2017. jan. 7. 13:23
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
50%

"Miért pontozzátok le azokat akik a fiatal szülés ellenére még együtt vannak?"

Szerinted ? Féltékenyek. Biztos 30 felett szültek és / vagy a férjük elhagyta őket. Irigyek arra, aki nagymamaként is fiatal lesz és a házassága jól működik.

2017. jan. 7. 16:00
 12/22 A kérdező kommentje:
Én mindenkinek zöldet adtam. Én 18 voltam amikor szültem,most 20 vagyok, csak érdekelt ez a dolog,mert sokan mondják,hogy majd megbánom,stb. Ugy veszem észre, néha mintha le is néznének emberek.
2017. jan. 7. 16:25
 13/22 anonim ***** válasza:
51%
20voltam mikor az elso becsuszott. Azota van egy 1hetes babonk es hazasok vagyunk. Nem bantuk meg
2017. jan. 7. 17:51
 14/22 anonim ***** válasza:
45%
Érettségi után lettem terhes, nem terveztük. Az egyetemet elkezdtem , de terhesen nem igazán ment a tanulás, meg más gondok is voltak, abba kellett hagynom. Egy évet halasztottam, szeptemberben kezdtem újra. Az az egy bajom, hogy a férjem szüleivel élünk, így meg tképp együtt neveljük anyósommal a gyereket. Nem bántam meg, de tudom hogy túl korán jött és így minden sokkal nehezebb (lesz), mintha három évvel később született volna. A férjemmel azóta is együtt vagyunk.
2017. jan. 7. 23:36
 15/22 anonim válasza:
66%

A barátnőm 17 éves és jelenleg 6 hónapos terhes, nem terveztük. Eleinte az örökbeadáson gondolkoztunk, de végül úgy döntöttünk hogy megtartjuk. Már várjuk nagyon hogy megszülessen:)

17F

2017. jan. 8. 17:51
 16/22 anonim ***** válasza:
84%
20 évesen estem teherbe. Tervezett baba volt. Külön éltünk,mind a kettőnknek rendes munkahelye volt. Most 23 múltam és várjuk a tesót. 6 éve vagyunk együtt a párommal. Egyáltalán nem bántam meg. Kiszórakoztam magamat előtte.
2017. jan. 10. 12:06
 17/22 anonim ***** válasza:
79%

18 évesen estem teherbe, tervezett baba volt, érettségi előtt álltam/osztályozóvizsgák előtt, minden 5-ös lett, baba után állatorvosi egyetemre megyek. :)

19 vagyok, 5 hónapos a kis pimasz kisfiunk. :)

a férjemmel együtt vagyunk, házunk van (15 éves koromtól kezdve dolgoztam, gyűjtöttem a pénzt) és egy autó, plusz ló. :)

2017. jan. 10. 16:47
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Barátnőm 16 évesen esett teherbe.Ő is meg én is 30 évesek vagyunk.Ő a mai napig együtt van a gyerek apjával,van egy 13 éves lányuk,és most született a kistesója.

Én hiába szültem később,mégis elváltam.Nem ezen múlik...persze nyilván nem ideális 16 évesen,de miért ne lehetne ettől boldog az ember? Sose tudhatjuk hogy alakul az élet.

2017. jan. 10. 18:23
 19/22 anonim ***** válasza:

Szerintem aki koran szul az se marad ki semmibol (bulik, tanulas, stb), max kesobbre tolodik mikor a gyerek mar nagyobb lesz. Nekem nincs gyerek es meg es 20 se vagyok mar, csak engem is foglalkoztatott ez a kerdes. Akiket ismerek es koran szultek, most jarnak a parjukkal utazgatni, szorakozni. A vad bulik kimaradtak az eletebol de nem is banja.

Emi most tervezunk babat 30 felett. Nekem ebben az a pozitiv, hogy nen lakunk egyikubk szuleinel sem, jol fizeto munkank van, kitomboltuk magunkat. Ez persze nem minden tudim, csak a csaladi hatterem miatt es ahogy en nottem fol, nem mertem elobb belevagni. Ellene viszont az szol, hogy mire a gyerek lesz 20 eves, mi 50 folott leszunk.

2017. jan. 10. 20:48
 20/22 anonim válasza:
74%
19 évesen szültem, a fiam most 20 éves. Azóta is házasok vagyunk és született még 3 gyermekünk. Nem az életkortól függ, hanem az elköteleződéstől.
2017. jan. 11. 08:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!