Akik 20 éves koruk előtt estek teherbe s megtartottátok a babát, megbántátok?
"Miért pontozzátok le azokat akik a fiatal szülés ellenére még együtt vannak?"
Szerinted ? Féltékenyek. Biztos 30 felett szültek és / vagy a férjük elhagyta őket. Irigyek arra, aki nagymamaként is fiatal lesz és a házassága jól működik.
A barátnőm 17 éves és jelenleg 6 hónapos terhes, nem terveztük. Eleinte az örökbeadáson gondolkoztunk, de végül úgy döntöttünk hogy megtartjuk. Már várjuk nagyon hogy megszülessen:)
17F
18 évesen estem teherbe, tervezett baba volt, érettségi előtt álltam/osztályozóvizsgák előtt, minden 5-ös lett, baba után állatorvosi egyetemre megyek. :)
19 vagyok, 5 hónapos a kis pimasz kisfiunk. :)
a férjemmel együtt vagyunk, házunk van (15 éves koromtól kezdve dolgoztam, gyűjtöttem a pénzt) és egy autó, plusz ló. :)
Barátnőm 16 évesen esett teherbe.Ő is meg én is 30 évesek vagyunk.Ő a mai napig együtt van a gyerek apjával,van egy 13 éves lányuk,és most született a kistesója.
Én hiába szültem később,mégis elváltam.Nem ezen múlik...persze nyilván nem ideális 16 évesen,de miért ne lehetne ettől boldog az ember? Sose tudhatjuk hogy alakul az élet.
Szerintem aki koran szul az se marad ki semmibol (bulik, tanulas, stb), max kesobbre tolodik mikor a gyerek mar nagyobb lesz. Nekem nincs gyerek es meg es 20 se vagyok mar, csak engem is foglalkoztatott ez a kerdes. Akiket ismerek es koran szultek, most jarnak a parjukkal utazgatni, szorakozni. A vad bulik kimaradtak az eletebol de nem is banja.
Emi most tervezunk babat 30 felett. Nekem ebben az a pozitiv, hogy nen lakunk egyikubk szuleinel sem, jol fizeto munkank van, kitomboltuk magunkat. Ez persze nem minden tudim, csak a csaladi hatterem miatt es ahogy en nottem fol, nem mertem elobb belevagni. Ellene viszont az szol, hogy mire a gyerek lesz 20 eves, mi 50 folott leszunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!