Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akik 20 éves koruk előtt...

Akik 20 éves koruk előtt estek teherbe s megtartottátok a babát, megbántátok?

Figyelt kérdés
Mennyi idősek voltatok,? Mennyik vagytok most, s mennyi a gyermeketek? Hogy alakult utánna az életetek,gondolok itt arra hogy a párotokkal együttaradtatok e,stb. Köszi a választ
2017. jan. 7. 13:23
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
68%
nem, nem bántam meg, mert én akkor akartam szülni. 16 éves koromtól suli mellett, majd főállásban dolgoztam (ápolónő voltam). Tervezett gyerek volt a lányom, 20 éves, és igen, együtt vagyunk a férjemmel azóta is.
2017. jan. 7. 13:28
 2/22 A kérdező kommentje:
16 voltál amikor szültêl?
2017. jan. 7. 13:31
 3/22 anonim ***** válasza:
68%
19 voltam, mikor összeházasodtunk, 20, amikor szültem.
2017. jan. 7. 14:03
 4/22 anonim ***** válasza:
72%

Igaz, már betöltöttem a 20-at, mikor terhes lettem. Tervezett volt. Nem bántam meg.

Nem maradtunk együtt (10 évig voltunk együtt, 3 és fèl éves volt a gyerek, mikor szétmentünk.)

Lányom 7 èves, én 28 vagyok. Élettársam van, és van egy közös 4 hónapos baba is azóta.

2017. jan. 7. 14:24
 5/22 anonim ***** válasza:
72%
18 voltam, mikor szültem. Most már 22 éves és azóta is együtt vagyunk a férjemmel, lassan 25 éve.
2017. jan. 7. 14:32
 6/22 anonim ***** válasza:
67%

Én lehet kicsit le leszek pontozva ezért de kicsit igen.

A szülőkkel lakni és közbe hallgatni a kioktatásukat.

Közbe a babáddal foglalkozni.

Megalázó,és olyan érzésem volt mintha még mindig kislányként kezelnének,csak van egy gyerekem is akit ők tartanak el ugyhogy azt kell csinálnom amit ők mondanak.

Csak akkor vágnék bele ha újból kezdhetném ha tervezett lenne a barátommal és közösen nevelnénk!

A bulizás hogy már ugy mennél valahova de nem lehet,se pasik semmi csak egész nap a baba.

Ugyhogy nagy lemondásokkal jár,de ugyanakkor nem leszel megkímélve az élet gondjaitól sem,csak azért mert egyedülálló anyuka vagy.

2017. jan. 7. 14:33
 7/22 anonim ***** válasza:
77%
18voltam mikor szultem..most 22 egyutt vagyunk 6eve..fiam 4eves :)
2017. jan. 7. 15:07
 8/22 anonim ***** válasza:
63%
Miért pontozzátok le azokat akik a fiatal szülés ellenére még együtt vannak?
2017. jan. 7. 15:54
 9/22 anonim ***** válasza:
66%

Miért van mindenki lepontozva, aki nem bánta meg a babát ? Szánalmas tahók járnak ide.

Én 19 évesen szültem. Nem bántam meg. Imádom a fiamat. Állásom volt. Külön lakásom is. A férjemmel azóta is boldog pár vagyunk.

2017. jan. 7. 15:55
 10/22 anonim ***** válasza:
64%
Ja és nem hiányozott a bulizás, mivel a baba előtt sem jártam. Nem mindenkinek a kocsmában hányásig ivás, pasizás a szórakozás.
2017. jan. 7. 15:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!