Akik 20 éves koruk előtt estek teherbe s megtartottátok a babát, megbántátok?
Igaz, már betöltöttem a 20-at, mikor terhes lettem. Tervezett volt. Nem bántam meg.
Nem maradtunk együtt (10 évig voltunk együtt, 3 és fèl éves volt a gyerek, mikor szétmentünk.)
Lányom 7 èves, én 28 vagyok. Élettársam van, és van egy közös 4 hónapos baba is azóta.
Én lehet kicsit le leszek pontozva ezért de kicsit igen.
A szülőkkel lakni és közbe hallgatni a kioktatásukat.
Közbe a babáddal foglalkozni.
Megalázó,és olyan érzésem volt mintha még mindig kislányként kezelnének,csak van egy gyerekem is akit ők tartanak el ugyhogy azt kell csinálnom amit ők mondanak.
Csak akkor vágnék bele ha újból kezdhetném ha tervezett lenne a barátommal és közösen nevelnénk!
A bulizás hogy már ugy mennél valahova de nem lehet,se pasik semmi csak egész nap a baba.
Ugyhogy nagy lemondásokkal jár,de ugyanakkor nem leszel megkímélve az élet gondjaitól sem,csak azért mert egyedülálló anyuka vagy.
Miért van mindenki lepontozva, aki nem bánta meg a babát ? Szánalmas tahók járnak ide.
Én 19 évesen szültem. Nem bántam meg. Imádom a fiamat. Állásom volt. Külön lakásom is. A férjemmel azóta is boldog pár vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!