Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Gyógyszer abbahagyása után...

Gyógyszer abbahagyása után csak akkor jöhet a baba, ha rendeződik a ciklusom? Vagy hamarabb is? Márciusban hagytam abba, azóta 1-szer megjött, de csak 40 napra.

Figyelt kérdés
2010. máj. 4. 14:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Azt szokták mondani, hogy az tabletta abbahagyása után érdemes 3 hónapig még mellévédekezni valahogy, és utána lehet belevágni a babaprojektbe :)
2010. máj. 4. 14:35
 2/6 anonim ***** válasza:
Igazából azért szokták mondani, hogy várni kell, legyen ideje megerősödni a belső női nemi szerveknek, mert a tabletta kivonta őket a forgalomból. Vagyis megakadályozta a peteérést. Igazából peteérés legyen, ez a legfontosabb. Nekem pl. nem lett utána.De kiürülnie az én dokim szerint semminek sem kell, ezek a mai bogyók már másnap kiürülnek. Szerintem kérdezd meg a dokidat, ő mit gondol erről. Ha hamarabb megkérdeztem volna, nem kellett volna egy évet várnom, mire kiderül, hogy nincs is peteérésem...
2010. máj. 4. 14:59
 3/6 anonim ***** válasza:
Hűű, kedves előző - és bocsi, hogy belekérdezek, de tán a kérdezőt is érdekli - hogyan jött rá a dokid,és mit ajánlott a peteérés visszaszerzésére? Érezted így utólag visszagondolva te is magadon?
2010. máj. 4. 18:57
 4/6 anonim ***** válasza:
Kirívóan hosszú ciklus (én mondjuk látom a hőgörbémen is, hogy nem volt ovu), és 3. napi vérkép alapján, illetve már megvan a 21. napi is, a lényeg, én is beállok a closti-sok sorába, szóval gyógyszerrel fog peteérést kiváltani...
2010. máj. 4. 20:30
 5/6 A kérdező kommentje:
Voltam nődokinál múlt héten, de semmi konkrétumot nem mondott. Csak annyit, ha nem jön meg júniusig menjek vissza, de megjött. Várjak türelmesen míg rendeződik a ciklusom?
2010. máj. 5. 08:24
 6/6 anonim ***** válasza:

Helló!

Mi kivártuk a 3 hónapot, utána belefogtunk és össze is jött, de sajnos elment 6 hetesen.A fogigátló elvékonyította a méhnyálkahártyámat és nem tudott rendesen megtapadni.Nem kellett műtéttel befejezni.A vetélés után 6 hétre jött meg először aztán meg 43 napra és az utolsónál 9 napig volt meg a menszim.A doki azt mondta minden rendben.Mi is nagyon szeretnénk már babát!Nem találkoztam senkivel, aki hasonló helyzetben lett volna, úgyhogy viszonyítani sem tudok.

Nektek azért sok sikert kívánok!

2010. máj. 5. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!