Nem hiszem, én nem szedtem már két éve, mikor nekiálltunk próbálozni, ez a 18. hónap,hogy nem jön össze. Mindketten egészségesek vagyunk, nem tudják miért nem sikerül.
2010. júl. 13. 12:55
2/11 anonim válasza:
Miután abba hagytam a következő hónapba terhes is lettem :)
2010. júl. 13. 12:55
3/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szeretnénk babát.Csak félek hogy a gyógyszer teljesen megkeverte a szervezetemet,és majd hónapokba fog telni mire sikerül
2010. júl. 13. 12:58
4/11 anonim válasza:
9 éven át szedtem fog.gátlót.
29 hónapja hagytam abba és még mindig nincs baba... :(
Szerintem nincs összefüggés.
2010. júl. 13. 12:59
5/11 anonim válasza:
Én két hónapja hagytam abba a tabit, de még meg sem jött azóta.... Én 6 évig szedtem folyamatosan.
Még nem próbálkozunk. Várok hogy rendeződjön a ciklusom, tisztuljon a szervezetem.
Kényelmes dolog ez a fogamzásgátló tabletta, de azért valljuk be, a szervezeted csak alszik közben....
Én is rettegek, hogy majd nem fog sikerülni....:(
Kezdek parázni, kicsit meg is bántam....
2010. júl. 13. 13:18
6/11 anonim válasza:
A gyógyszer abbahagyása után 3 hónapig védekeztünk. Utólag hallottam, hogy nem kellett volna, mert sokszor akkor a legtermékenyebb a nő. Nem tudom ebből mennyi az igazság, de utólag már mindegy is.
A 35. (!!!) hónapban lettem terhes.
Remélem Nektek gyorsabban sikerül!
2010. júl. 13. 13:22
7/11 anonim válasza:
Húúúú! Ez nem semmi! Gratulálok a kitartásotokhoz!!!!!
Én nem is tudom, hogy bírnám...
2010. júl. 13. 13:29
8/11 anonim válasza:
1,5 évig szedtem. 4 hónapig gumival csináltuk,utána az első igazi éles hónapban terhes lettem:)
2010. júl. 13. 13:42
9/11 anonim válasza:
Én az egyik hónapban abbahagytam és másik hónapban már össze is jött:)))
2010. júl. 13. 14:38
10/11 anonim válasza:
Megvártuk a 3 hónapot a tabletta befejezése után, és a következő hónapban megfogant a fiam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!