Ez még Belefér? PCOS vagyok és az OGTT-m így sikerült: inz-glük. : 0 perc-3,7 120 p. - 6,9 glük. : 0p. - 4,7 120 p. - 4,2
Szia!
Ezek az eredmények nagyon jók!!! :)
Ilyenkor szoktak kérni 3 (0-60-120) pontos vizsgálatot mert lehet hogy ott mutatná ki a bibit ha egyáltalán van. De persze a tök jó laboreredmények nem zárják ki a PCOS-t.
MI a panaszod ? van PÉ? rendszeres ciklus ?
Kösz a villámgyors választ, csak én nem vagyok villámgyors!:)
A meddőségen kívül semmilyen tünetem nincs, nem vagyok túlsúlyos, sőt 165/45 és úgy látszik mégis policisztás a petefészkem. PÉ az valószínűleg, nem mindig van, mondhatnám ritkán. Az elmúlt ciklusban Clostit szedtem, és biztos, hogy volt, mert teljesen minden úgy történt, ahogy a könyvek leírják, már régen nem volt tojásfehérje jellegű váladékom a 14. nap környékén. Csak az normális, a closti szedése alatt, hogy kitolja a ciklusokat, már 42. napnál tartok, igaz az utolsó 2 ciklusomnál is így volt Closti nélkül, de akkor 40-ben mindig benne voltam. És rohadtul feszül a mellem. Jaj, bocs, hogy ennyi mindent össze hablatyoltam. Én ílyen szájmenős vagyok, észre sem veszem és regényt írok. Bocsi!:)
Ja és volt már 2 vetélésem. Valószínűleg ez is a PCO-nak tudható be, amúgy csak 2 hónapja tudom. És 2 éve voltam utoljára várandós és 9 éve próbálkozunk :(
Neked is ez van? És diétázol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!