PCOS-ok? Nektek sikerült?
Alattad lévő kérdést én írtam. Már van egy fiam, 11 hónapos. Hogy összejöjjön 2x laparoszkópiát csinált a nőgyógyim és clostyt adott a peteérésre illetve norculutot.
Mivel tervezzük a 2. babát azért indultam el endokrinológushoz. Nem szeretnék még 1 műtétet. A nőgyógyászom meg csak műteni akart, semmi hormonális kivizsgálás.
Én ezt végigjártam, kivéve a műtétet. 14 éves korom óta rendszertelen a menstruációm. 12 éves koromtól migrénes vagyok. Most 28 vagyok és 37+6 hkm.:) Endokrinológia jó dolog, én befeküdtem, kivizsgáltak, igazából a hormonvizsgálatok vérvétel alapján mutattak eltérést. Állandóan ciszták voltak a petefészkeimben. Rendszeres menstruációm csak fogamzásgátló mellett volt, de azt a fejem nem bírta. 2 éve sehogy nem védekeztünk már...a dokim Adimetet írt fel, és clostyt, de azt már nem kellett szednem szerencsére. A dokim 1-1.5 évet adott a sikerre,de fél év elég volt! :))) A Pco syndroma nem meddőség,annyit jelent,h nehezebben fog sikerülni a teherbeesés. Általában a túlsúlyos nőket érinti,de én a másik véglet vagyok, elég soványka voltam. Úgyhogy fel a fejjel, időben kezdjétek el a projektet, Pcos-val nem kell kivárni a karriert,vagy a 30 évet, vagy stb. Próbálkozni és egyszercsak összejön!!!
Sok sikert!
37+6 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!