Milyen nem vényes gyógyszerrel eshetnék teherbe? PCOs vagyok. Nektek mivel sikerült?
Figyelt kérdés
Szeretném ha karácsonyra sikerülne.2 éve próbálkozunk.cickateát próbáltam most sepia offcinalist szedek.2010. nov. 28. 16:22
2/9 A kérdező kommentje:
Azt még nem próbáltam, bár sokat hallottam róla...Mesélne róla valaki???Más egyéb öütletet is szívesen fogadok!!!
2010. nov. 28. 16:34
3/9 anonim válasza:
miert nem mesz orvoshoz hogy irja fel a clostyt? szerintem csak idohuzas es mar olyan regota szeretnetek akkor meg kene surgetni egy kicsit a dolgokat!
4/9 anonim válasza:
Nekem a barátcserje kapszula nagyon bevált, normális ciklusaim lettek tőle.
5/9 A kérdező kommentje:
Hát igen, az lesz januáértól csak szerettem vona terméstes anyagoktól teherbe esni vagy spontán... a barátcserjét már próbáltam, be is állt a ciklusom, de más csodát nme tett:8 3 hónapig szedtem...
2010. nov. 28. 20:40
6/9 anonim válasza:
Multi Maca tabletta! Az Aloe-s cég árulja. Nekem ez (is) segített! Olvass utána! Természetes anyagból (valami gyökérből van) és rendezi a nemi dolgokat!
7/9 anonim válasza:
Szia!
Nekem ovu teszt és Mastodynon csepp vált be!Drukkolok a sikerért!
7heteske
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Most a sepiával próbálkozok, utána szerintem orvoshoz megyek:(
2010. nov. 29. 13:08
9/9 anonim válasza:
3 vetélés után (11 hetesen missed ab, és 2* 6 hetesen spontán vetélés) inszeminációval!! :(( De sikerült! Ma 1 hónapos a drágám!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!