PCOS sorstársaim, ti diétáztok, vagy diétázni fogtok egy életen át? Illetve akinek sikerült egy baba, össze jött a második baba is?
Szia itt is egy sorstárs! :)
Én kaptam gyógyszert. Meforalt. Természetesen diéta (nem mindig sikerül betartani). Folyadékot teát iszom édesítőszerrel,kávét is azzal, és kenyeret nem mindig inkább zsömlét. Ennyi a diétám.
Mielőtt terhes lettem 34-48 napok között ingadozott a ciklusom. kész csoda hogy babás lettem, pedig azt mondták amíg rendbe nem jövök ne is reménykedjem, kizárt! Ennek ellenére sikerült.
Szülés óta nem várt fordulat: a ciklusaim beálltak 29-31 napra. A mensim sokkal "rosszabb" mint előtte.
A gyógyszert (meforalt) azóta is szedem.
Megkérdezhetem hogy endokrinológusnál jártál-e? Nálam még pajzsmirigy probléma is volt, amit sem a nőgyógyász, sem a háziorvos le sem.....art. Endokrinológusom hozott rendbe pco-ügyben is. :)
Sziasztok!
Nekem is pcos van.Én merckformint kaptam aztán clsotit meg tüszőprepesztőt így fogant meg a kislányom aki 2,5 éves.Júliusba ugyanígy az első hónapba megfogant a pocaklakó aki most 35 hetes.Elötte kaptam norcolutot mert nem jött meg magától a menzeszem.
Szia
Metfogamma szedése után jött össze mindkét babó!
Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!