Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » PCO-s sorstársaim, mennyi idő...

PCO-s sorstársaim, mennyi idő után sikerült a baba, milyen kezeléssel, és milyen gyakran voltatok együtt?

Figyelt kérdés
2010. jún. 15. 07:30
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia. PCOS-s vagyok. A hormonok tökéletesek pedig. Clostit kaptam 1 ciklusban, a következőben nem szedtem és teherbe estem. Most meg úgy voltunk együtt, hogy ha sikerül a kistesó sikerül...22-47 nap között voltak a ciklusaim szülés óta, ebben a ciklusban 1szer voltunk együtt és ahogy visszanéztem a 26 napon és most teszteltem pozitívat!!

Minden pcos-nek mielőbbi babavárást!!!

2010. jún. 15. 08:41
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia! Én is PCOS vagyok, nálam 6 évbe telt... De sokáig nem jöttek rá, hogy mi a bajom. Szedtem Closty-t, Bromocriptint de semmi hatása nem volt. Ami nekünk bejött: szigorú diéta (szénhidrát csökk.) és Metformin. Az első Metforminos hónapban terhes lettem. Már nem emlékszem, hogy hányszor voltunk együtt, kb. hetente 3x, 4x.
2010. jún. 15. 11:12
 3/5 anonim ***** válasza:
mi mindig 2ütt voltunk amikor csak lehetett és végül összejött a kistesó:)
2010. jún. 17. 12:00
 4/5 anonim ***** válasza:
*1ütt
2010. jún. 17. 12:01
 5/5 anonim ***** válasza:
4 évet vártunk mire rájottek mi a bajom.Kaptam metformint 2x500. Szedtem utána irt a dokim duphastont hogy legyen rendes vézézem és a második duphastonos hónapban kaptam clostyt és sikerült is a babánk aki nemsoká 1 éves lesz.2 naponta tuti együtt voltunk de volt hogy minden nap.
2010. jún. 17. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!