Kinek jött be a peteérés előtt lány peteérés után fiú, és volt valaki aki próbálta a savasitás lugositást?
Hát én annyit tudok neked erre mondani, hogy én a ciklus 11 napján esetem teherbe a kisfiammal, barátnőm a kisfiával szintén a hivatalos középidő előtt esett teherbe, neki is kisfia van. Ok, full pontos peteérést nem tudunk, de azt napi ultrahang nélkül senki sem fogja tudni pontosan.
A lúgosítás meg egy baromság. Úgy mondom ezt, hogy anno kipróbáltam és azon kívül, hogy rohadtul felment a gyomorsavam a sok szutyok lúgos teától, semmi sem történt. A vér ph-ja meg állandó.
Nem jött mindenhol kislányt írtak és kisfiú lett :)
Én ennek nagyon örültem.
A kínai naptár is kislányt jósolt meg minden más fórum is.
Szerintem ez abszolút a partner spermáitól függ sajnos, nem hiszem hogy laboratóriumon kívül lehetne ezt befolyásoni. :)
Inkább jót szórakozik az ember.
Én is úgy emlékszem peteérés előtt próbálkoztunk csak utána már nem, és kisfiú lett ezzel együtt. Direkt így csináltuk mondván a spermáknak kell jópár óra hogy feljussanak stb.
És fiú lett.
Mi peteéréskor próbálkoztunk (nekem fáj olyankor a petefészkem, így pontosan tudom, mikor van), és fiú lett.
Nem tudom, véletlen-e. Lányhoz állítólag 2 nappal korábban kell.
Ez a partnertol is fugg kisreszt. Tehat szamitana az o etrendje is 40%-ban! :)
Nalunk bevalt elsore lany, aztan fiu. De csak peteeresre koncentraltunk. Meg olyanokat iktattunk ki amik abszolut annak a nemnek a táptalaja amit "nem szeretnenk" persze ha masodszorra is lany lett volna sem baj. Egy próbât megèrt!:)
Egyik sem valt be
Elsore rahajtottam h fiu legyen de lany lett
Ok akkor legyen ket lany
De a masodik fiu lett
A harmadiknal meg mar pont nem figyeltem mert mindegy volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!