Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha kislanyt szeretnenk, mikor...

Ha kislanyt szeretnenk, mikor kell egyutt lenni?

Figyelt kérdés
A ciklus 10-11. Napjan azt mondta a dokim,de ha beirom a kalkulatorokba,akkor azt irja a 10. Napra,h kicsit fogekony esely lanyra,11. Napnal kozepesen fogekony esely fiura,na akkor most mikor van kozepes esely lanyra? Persze egeszseges legyen nekem is az a cel,de ha lehet kicsit befolyasolni...

2014. jún. 26. 22:10
 1/6 anonim ***** válasza:
51%

Megint jön a nem szeretem ha fiú lesz meg mit kezdjek vele meg ezek?

Annyi ilyen van keresgélj és beszélj velük!

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

mintha olyan nagy tragédia lenne!

ahejett h.azon izgulnál h. ne legyen semmi baja

2014. jún. 27. 00:05
 2/6 anonim ***** válasza:
26%
Bakker!Nekem 7 terhességem halt el a 8.-ra sikerült a baba és eszembe nem jutott azon trükközni milyen nemű legyen örültem h. egészségesen kihordtam és meg született!
2014. jún. 27. 00:14
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Èn teljesen megèrtelek! A pàromnak 2fia van az elôzô kapcsolatàból,nekem 1.

Most szeretnènk közös babàt,ès nagyon szeretnènk egy csajszit :)

Ha beirod googlebe egy csomo dolgot kidob.

Mondjuk mi nem trükközünk,csak remènykedünk :)

2014. jún. 27. 01:47
 4/6 anonim ***** válasza:

Dr. Czeizel Endre tart tanácsadást, és ő tud tippeket adni, hogy mikor mennyi az esélye, mit tehettek, ismerős pár volt, mert ők is kislányt szeretnének, mondott nekik sok mindent, hogy mire figyeljenek, csak 15.000 Ft, szerintem ennyit megér:

[link]

2014. jún. 27. 08:43
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Attól, hogy valaki jobban vágyik lányra még nem idióta. Ezt érzi. Ha fiút szül, gondolom, hogy nem teszi ki megfagyni a hóra, de azért hadd legyen már az ő akarata, ha tenni szeretne valamit a lány esélyének növeléséért.

Kövezzetek meg, de mi is lányra dolgoztunk. Ugyanolyan módszerekkel. Aztán elsőre fiú jött össze (és nem, nem bánjuk!), másodszor meg lány. Szóval nincs tuti módszer. De pár trükk igen:

[link]

[link]

2014. jún. 27. 13:55
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert lehet is befolyásolni, hogy ki érjen előbb célba. lehet utána olvasni. Az 50-50 százalékos esély kb 70-30-ra növelhető az időzítéssel. Ezt magyarázta mér többször is el a Czeizel Endre: a lányok lassabnbak, de tovább élnek. A fiúk gyorsabbak, de gyorsabban halnak is el.é Tehát ha már ott a petesejt, avgyis ovu időben történik az együttlét, akkor a fiúsok érnek oda, mert gyorsabbak a lányoknál. has viszont még nem szabadult ki a petesejt, tehát ovu előtt 2 nappal van az együttlét, akkor lámyra van nagyobb esély, mert mire kiszabadul a petesejt és mire a lányok odaérnek a petesejthez, a fiúk már elpusztulnak.
2014. jún. 27. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!