Peteérés előtt, aznap vagy utána fogant a babátok? Fiú
vagy lány lett?
Figyelt kérdés
Arra lennnék kíváncsi, hogy kinél mennyire jön be ez a peteérés előtt lány lesz, aznap és utána fiú. Én nagyon szeretnék kislányt, de ez a dolog már teéjesen összezavar. Pont ma van petérésem és már nem is tudom, hogy próbálkozzak-e ma? Persze, az hogy benne van a pakliban, hogy fiú természetes, és nem is lenne baj, de a ciklus.hu azt írja hogy ma pl nagy valószínűséggel fiú lenne. Ez mennyire vált be nálatok? Azt se szeretném, hogy hónapokig kihagyjam a peteérés napját, mert mi van ha pont akkor tudnék cska teherbe esni, végülis nagyobb a valúszínűsége, mint előtte egy nappal.
Szerintem erre nem lehet számolni. Kétpetéjű ikreket várok, UH-s éréskövetésem és tüszőrepesztésem volt, így bizonyára egyszerre repedtek és fogantak mégis egy fiú, egy lány. :) A repesztés utáni napon és rá két napra kellett együtt lennünk. Szerintem totál 50-50%, hogy milyen hímivarsejt ér célba.
2014. dec. 28. 09:45
3/16 anonim válasza:
Ovuláció előtt 2-3 nappal lányra van nagyobb esély, ovuláció napján fiúra.
Pl, ha 10.-én van ovulációd akkor 7.-én és 8.-án kellene együtt lenni, utána már nem.
mi peteérés napján voltunk együtt ciklusom szerint, de nem 100% hogy akkor is volt a peteérés . és kisfiam van.
2014. dec. 28. 11:08
5/16 anonim válasza:
ez elméletben akkor működik, ha csak egyszeri együttléteről van szó.
De ha valaki pl. 2 naponta együtt van a párjával, akkor hiába akar fiút, és szexel pont peteéréskor, a lányos spermák a korábbi együttlétekből már ott várakoznak a petére. Tehát lutri, hogy abból termékenyít meg egy, vagy a legfrissebb spermából egy.
2014. dec. 28. 11:09
6/16 anonim válasza:
Kislányt várok és most mikor terhes lettem egyszer voltunk együtt ovu előtt két nappal.
2014. dec. 28. 12:01
7/16 anonim válasza:
Történeteket lepontozni, pfff, gratulálok a lelki szegénységedhez.
Én peteérés előtti szexből fogantam, lány lettem.
A mi bébink két peteérés (hétfő és csütörtök) között, kedden készült, de még nem tudjuk, fiú-e vagy lány. Hamarosan kiderül, majd megírom. :)
2014. dec. 28. 12:48
8/16 anonim válasza:
4es vagyok
mi akkor voltunk együtt csak mikor lehetséges volt a megtermékenyülés. utána még közvetlen a menzesz előtt voltunk együtt. de ugye akkor már terhes voltam.tehát nekünk 100% hogy abból az együttlétből fogant a fiúnk.
2014. dec. 28. 14:29
9/16 anonim válasza:
Ezt nem hiszem el, hogy még mindig itt szánalmaskodsz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!