Mi lehet, ha már 3 napja rózsaszínes-barnás folyásom van?
Ma vagyok a 22.napon. 29 naposak átlagosan a ciklusaim, de most tuti, hogy a 10. napon volt peteérésem. Lehet, hogy mensi? De nekem mensi előtt max.1 nappal van barnázásom, és az nem ilyen, hanem rendesen barna, nem világos. Szerintetek?
Ja, és a kb. a peteérés óta olyan "megjön" érzésem van. Ez normális?
Szia! Hát ez még bármi lehet:
1. Beágyazódás
2. Enyhe vérzés ami baba mellett van (előfordul)
3. Menzi lesz
Kívánom a legjobbakat! Szerintem menj el dokihoz, mert ha baba van akkor ad gyógyszert hogy megmaradjon!
Szurkolok!
Szia! Én most vagyok a 20. napon és nekem ugyan nincs barnázásom, de gyakran jön rám olyan érzés, mintha mindjárt megjönne. 29.én voltam HSG-n , és ma arra ébredtem, hogy görcsöl a hasam. Én is tanácstalan vagyok, mi lehet ez, baba, vagy ez normális Hsg után? Plusz szurkál néha a méhem környékén...
Amúgy nekem barnás-rózsaszínes folyás a mensi előtt 3-4 nappal szokott lenni. A doki szerint az valami sárgatest rosszulműködés jele... De neked ehhez még korán van...
Remélem segítettem..Móni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!