Rózsaszínes folyásom van. Pár napja teszteltem halvány pozitívat. A hasam is görcsöl nem nagyon erősen, de görcsöl?
Nemrég tettem fel kérdést ezzel kapcsolatban,de arra sajnos nem jött válasz ezért tettem fel újra kicsit másképp megfogalmazva.Ezért elnézést ha valaki esetleg ugyan ezzel találkozna.
Ha elmegyek a nőgyógyászhoz itt a 8 kerületben elfogadnak majd,mert én 20.kerületi vagyok amúgy csak itt dolgozom.
A válaszokat köszönöm.
Egyáltalán elmenjek ezzel orvoshoz? Lehet hogy csak csupán meg fog jönni nem?
Vagy várjak holnapig és ha abbamarad akkor menjek el orvoshoz?
....hát ez már átváltott pirosba mint egy menzesz és egy picit erősödött is
szóval már tényleg nemtudom mit tegyek,szerintem ez már menzesz:((((((((
nemtom inkább megyek megnézetem magam.
Istenem,csak ezt éljem még túl.
Szerintem is mindenképpen nézesd meg magad. Sajnos nekem is volt egy spontán vetélésem. A szerencse a szerencsétlenségben az volt, hogy magától kiürült, de ez nem mindig van így. Szóval ezért nézesd meg magad, mert lehet, hogy a babán már nem tudnak segíteni, de te méhgyulladást kaphatsz, ha nem ürül ki. Bocsánat nem riogatni akartalak, csak tényleg menj el mindenképpen dokihoz és írj, hogy mi volt!!
KITARTÁS!!!!!
Sziasztok!!!
Köszönök mindent ,de ez sajnos menzesz lett!
Mindenkinek sok sikert kívánok a továbbiakban!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!