Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma lehet a 12. nap a fogamzás...

Ma lehet a 12. nap a fogamzás után kb. és eddig is görcsölt a hasam már vagy egy hete mintha megjönne, de tegnap egy pötty, ma meg egy picivel több rózsaszínes folyásom volt. Mi ez?

Figyelt kérdés
Ma egyszer úgy görcsölt hogy nem az egész hasam lent, hanem csak egy pontba aztán elmúlt.Nem értem mi lehet ez. Esetleg vetélés kezdete? Meg fog jönni holnap?
2011. júl. 12. 17:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Tesztet csináltál?
2011. júl. 12. 17:42
 2/6 A kérdező kommentje:
igen, halványan volt pozitív
2011. júl. 12. 17:44
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát, akkor keress fel egy dokit!
2011. júl. 12. 17:47
 4/6 anonim ***** válasza:

Lehet vetélés kezdete is, lehet, hogy nem tudott rendesen beágyazódni. Nagyon korai még, de hátha egy doki okosabbat tud mondani. Legalább telefonon próbálj valakit utolérni.

( előző voltam)

2011. júl. 12. 17:49
 5/6 A kérdező kommentje:
megvárom még mi lesz holnap, köszönöm.
2011. júl. 12. 17:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ne várjál holnapig menjél be az ügyeletre és mond el mi a helyzet! Én ugyanígy voltam a lányommal és mint utólag kiderült jól tettem hogy bementem mert lehet hogy elvetéltem volna! Ott adtak valami gyógyszert napjában töbször!
2011. júl. 12. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!