Lehetek még terhes? Van egy halvány + tesztem, de egy kis rózsaszínes folyásom is van
Lehetsz! Én megvárnám a holnapot,hogy erősödik-e a vérzés és reggel is csinálnék tesztet.
Azért nem mondom,hogy menj dokihoz most rögtön, mert ő sem fog nagyon mit csinálni.
szia!
Én meg azt mondom, h fog a tesztedet és irány a doki, vagy ha őt nem tudod elérni az ügyelet! Ha pozitívat teszteltél, ott biztos baba van, és ilyen esetben a pirosnak semelyik árnyalata nem jó, sem a rózsaszín, sem a barna, az élénk vérzésről meg ne is beszéljünk. Szóval, lehet, h semmiség, de ha gond van, minél hamarabb mész annál valószínűbb, hogy tudnak segíteni
Én azért írtam,hogy várjon, mert egy halvány pozi teszttel, meg rózsaszínezéssel nem fognak neki gyógyszert adni. Mondjuk,ha már elmúlt 6 hetes, akkor igen! De azt fogják mondani,hogy várjál. Barátnőm pont ugyanígy járt, neki az ügyeletes doki mondta,hogy ha biokémiai a terhesség (ilyen korai szakaszban lehet) akkor hiába ad bármit, nem fog megmaradni. Ha ilyen korán elmegy,annak meg van az oka. Neki szerencséje volt, megmaradt.
De amikor én terhes lettem (jóval késés előtt teszteltem) és hívtam a dokim,hogy mi van-ha véletlenül el kezdek vérezni, ő is azt mondta,hogy ilyenkor semmit nem tudunk csinálni vele!
bocsi..veletlen elkuldtem...
5.heten voltam orvosnal egy halvany pozi teszt utan es Duphastont kaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!