Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mar harom napja kesik, de...

Mar harom napja kesik, de semmi jelet nem erzek ami arra utalna hogy terhes vagyok. Lehetseges hogy teherbe estem. Vegre. De nincs semmi jele, csak a ciklus kimaradas?

Figyelt kérdés
2008. okt. 8. 06:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Azt javaslom,hogy vegyél egy tesztet,az majd eldönti.És ha nem jött össze nem reménykedsz fölöslegesen.Nem biztos,h valamit érezned kell ha terhes vgy.De kitartás nekem is több mint egy évig tartott teherbeesnem mind a két gyerekkel,és mégis 6 év alatt 2 gyerek nem rossz!Most már örülök,h nem vagyok könnyen terhes mert nem akarunk többet!
2008. okt. 8. 07:31
 2/5 anonim ***** válasza:
Tesztelj, szerintem már kimutatná!
2008. okt. 8. 08:15
 3/5 anonim ***** válasza:

Tesztelj!!!!!!!!!!

Gabriel, GraviHcg, Clearbue, ezek (is) nagyon jók és megbízhatók!

Sok sikert és írj!

2008. okt. 8. 12:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem sem volt semmilyen más tünetem, csak a mensi kimaradás és kétszer voltam már babás.És nagyon jól is viseltem mindkét terhességemet, nem is lett később se semmi panaszom, szóval szerintem tesztelj! Az első és legfontosabb jel, ami terhességre utal, az a mensi kimaradása. Sok sikert!
2008. okt. 8. 13:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia! Teszteltél már? Mi lett? Írj!
2008. okt. 10. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!