A ciklus.hu 19-ére húzta be a peteérésemet, ám a hőm még mindig felfelé megy. Lehetséges, hogy rosszul húzta be az időpontot?
Ez az első hónap, hogy hőmérőzök is reggelente, idáig mindig a ciklus.hu-ra hagyatkoztam. De nem is volt okom rá, hogy ne tegyem, mert tényleg mindig a behúzott időpontra pontosan 14 nappal jelentkezett a mensim, ahogy a nagykönyvben meg van írva. Csak a baba nem jön már jó ideje.
Egyébként január 3-án kezdődött az előző mensim, február 2-re (nem) várom a következőt (30-31 naposak a ciklusaim), a ciklus.hu szerint 19-én volt peteérésem, 18-án voltunk együtt, és ma a tegnapihoz képest 2 tizeddel magasabb a hőm.
Tehát a kérdés, hogy ezek szerint lehetséges, hogy mégis inkább ma van peteérésem? Mert akkor lehet, érdemes lenne nyomatékosítani a próbálkozást egy mai együttléttel is :)
Nem akkor van peteérés, amikor a legmagasabb a hőd. Amikor leesik, akkor reped a tüsző, és az azt követő 24 órában van peteérés. Akár 5 napig is mehet fölfelé a hő, de akkor már nincs petesejt.
De ha kétnaponta együtt vagytok, az tökéletes:)
Ha görbe alapján csinálod, meg amikor elindul fölfelé, akkor kapd el apát:)
Köszönöm a válaszod, ez az infó hiányzott a tudástáramból. :)
Hm, tehát ez azt jelenti, hogy biztos, hogy még ma sincs peteérésem? Akkor viszont elképzelhető, hogy nagyon rövid a luteális fázisom, hiszen ahogy írtam, a ciklus.hu szerint jelzett peteérés időpontja után szinte mindig pontosan 14 napra megjön. Márpedig ha a peteérésem később van, mint ahogy jelzi, akkor ez 10-12 napnál nem lehet több.
Egyébként egyetértek, kétnaponként együtt lenni nemcsak "hasznos" lehet, de jó is :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!